![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles, lacrimi, si cred ca bine faceti ca mergeti al duhovnic. Dar era vorba despre altceva. O intrebasem daca l-a intalnit pe Hristos. Perntru asta nu ai neaparata nevoie de cineva anume.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu, Doriana, cum L-ai cunoscut pe Hristos ? Cum stii ca faci voia Lui ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am raspuns:"am duhovnic" la cererea dumneavoastra de a va povesti...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum stiu ca fac voia lui? Biblia spune ca Duhul Sfant ne va calauzi in tot adevarul. Asta nu inseamna ca vom cunoaste totul in aceasta viata, ci ca in momentul in care vom avea o nelamurire de car depinde mersul nostru drept pe cale, ne va invata. Apoi ma mai uit si cum a trait Domnul. A spus pacatului pacat, dar nu a lovit oamenii, i-a iubit si s-a dat la moarte pentru ei. S-a rugat pentru cei ce-L rastigneau si-l blestemau: "Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu tot cugetul tău.Aceasta este marea și întâia poruncă. Iar a doua, la fel ca aceasta: Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți În aceste două porunci se cuprind toată Legea și proorocii." in mare, cam asta este...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, Doriana, pentru bunavointa de a-mi raspunde.
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar nu ai pentru ce...Noi toti suntem niste robi netrebnici si facem ceea ce suntem datori sa facem... Sa fii binecuvantata!
|
|||
|
|||
![]()
eu am fost printre ei le-am vazut practicile si va spun ca nu e bine,am fost lo o rugaciune comuna si cind au picat in extaz toti in afara de mine ,mi-sa ridicat parul in cap se schimonoseau toti si se contorsionau ca cei stapiniti de duhuri rele chear astazi am vazut una[o femeie].uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare,alti hauiau,miraiau Dumnezeu mi-e martor la ce va spun dupa ce si-au revenit toti erau f.bucurosi si linistiti de parca nu a fost nimic.cel care ma dus acolo m-a intrebat:no ce parere ai?de frica sa nu patesc alta lam mintit am zis:nu am vazut si nu am simtit nimic ,a zis:nu se poate pe urma i-am spus sa ma scap de el: hai sa ascultam predica in acea adunare nu m-am mai dus.mai am si alte patanii dar poate alta data.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oare la Cincizecime...asa or fi facand oamenii aia, impreuna cu Sfintii Apostoli? Eu tare ma indoiesc...deci e o bataie de joc de sufletele oamenilor alora, care au impresia ca ceea ce fac ei, are si argument in Sfanta Scriptura! ![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|