![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca citesti Sfantul Vasile Cel Mare, vei vedea ca in anii 300 acest Sfant lupta, ca si Parintele Cleopa, impotriva ereziilor, impotriva diavolului si a minciunilor lui. Singura diferenta e ca atunci nu exista "cultul penticostal", iar ereziile cunosteau alte denumiri si forme, dar insa cu acelasi scop: de a indeparta mirenii de la dreapta credinta.... Noi suntem mai rai in ziua de azi. Imi amintesc ca Parintele Iustin Parvu imi spunea ca trebuie sa fiu smerita si la fiecare batjocora sa raspund cu bunatate si cu plecarea capului. Ca numai asa voi izbuti in lupta mea... Dar cum pot sa fac eu asta, o pacatoasa de rand, cand rautatea inimii mele invinge orice lucru dumnezeiesc?... Sunt doar un om si unul de rand... Il iubesc pe Dumnezeu, dar nu atat incat sa ma gandesc mereu la El si sa ma uit pe mine... Sunt cea mai pacatoasa si mai nedemna de mila Domnului...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu Il cunosti pe Hristos? Ce poti sa-mi spui despre El in relatie cu tine personal?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
DA, Il cunosc pe Hristos! Sa stii ca am duhovnic!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce legatura are cunoasterea lui Hristos cu duhovnicul?
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am avut impresia ca si ortodocsii ii mai vorbesc de rau pe penticostali dar e posibil sa ma fi inselat. Poate e asa cum zicea cineva: noi, ortodocsii, doar ne rugam pentru voi. Eu, unul, recunosc: penticostalii ridiculizeaza uneori anumite manifestari din BO. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai inteles nimic! Era vorba de faptul ca am duhovnic si am cui spovedi viata mea nu trebuie sa ma spovedesc tie! Si pe Hristos DA L-am intalnit in Biserica Ortodoxa!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doriana, noi ne spovedim duhovnicului. El este persoana prin care vorbim cu Dumnezeu despre noi, despre viata noastra si despre pacatele noastre. Nu ai idee ce inseamna... asa ca nici nu ma complic sa-ti explic...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu apreciez ravna ta. Insa daca L-ai fi intalnit ai fi observat ca e mult mai mare decat denominatia ortodoxa. E atat de mare incat aceasta nu-L poate tine intre granitele ei si El nu are nevoie sa ceara aprobarea vreunui ortodox pentru a se descoperi cuiva, chiar daca unii ar vrea sa li se ceara aceasta aprobare. Nu pot decat sa-ti doresc sincer si cu toata dragostea sa Il intalnesti si tu intr-o zi pentru ca bucuria ta sa fie deplina.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|