![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc,cristiboss56!
Am intrat pe pagina ta si m-am uitat peste albume.Ce sa spun...un mic coltisor de rai!:) "Cautam minuni neancetat, dar uitam si trecem nepasatori pe langa ele , zi de zi. Vrem sa-L vedem pe Dumnezeu, dar atat de orbi suntem incat nu ne dam seama ca-L vedem efectiv, zi de zi !"- ai mare dreptate!Mi-as dori sa poata vedea asta din ce in ce mai multi oameni! |
|
||||
|
||||
![]()
Unul din Acatistele cele mai frumoase pe care le am este si acela "Slava lui Dumnezeu pentru toate"din care reproduc cateva randuri : Slava Tie Celui ce mi-ai aratat frumusetea universului ; Slava Tie pentru sarbatoarea vietii ;Slava Tie pentru mireasma lacramioarelor si a trandafirilor ; Slava Tie pentru dulcea felurime a poamelor si a fructelor ; Slava Tie pentru dimantina sclipire din roua diminetii; Slava Tie pentru surasul unei desteptari senine ; Slava Tie pentru viata pamanteasca, prevestitoare a celei ceresti ;Slava Tie Celui ce scoti din negreala pamantului diversitatea culorilor, gusturilor si mirezmelor ; Slava Tie , ca ne-ai inconjurat cu mii si mii de fapturi ; Slava Tie si sarut cu evlavie urma pasilor Tai nevazuti ;Slava Tie pentru nadejdea frumusetii ideale, nemuritoare si vesnice ; Slava Tie Dumnezeule , in veci ! + ( cuvintele sunt de prisos).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
![]() |