![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Va place melodiile de Marian Moise? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 87,04% |
Nu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 12,96% |
Votători: 108. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum se numeste doamna care da raspunsurile la acatistul Sf. Antonie cel nou? Am fost atras de stilul ei, pentru ca as putea spune ESTE SI EA O PROTOPSALTA! Cum se numeste? Vreau sa caut pe google melodii cantate de ea, pentru a le descarca in PC. Are un stil fermecator de a canta. Cinste ei!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Alin(ai acelasi nume ca al meu) ,nici nu stii ce bucurie mi-ai facut cand am vazut site-ul,cautam Acatisul Sf.Nectarie sa il donwloadez si nu puteam acum cu ajutorul tau il pot avea in calculator.Domnul sa te binecuvanteze.Doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu il ascult pe Marian Moise de multicel. E o voce de aur. Imi place mult.
Cine are ID-ul lui de messenger? Poate sa mi-l dea si mie, daca doreste?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar Marian Moise nu mai traieste.. |
|
||||
|
||||
![]()
Oare? fii serios!!! stii gresit! te ASIGUR eu ca TRAIESTE!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi-a spus strajeru ,dar scrie pe google Marian Moise a decedat si vezi ca gasesti articole..eu nu stiu ce sa zic..dar o poza cu Marian Moise nu aveti?
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aveti acatistul Sf, Cosma si Damian de Marian Moise?
|
|
|||
|
|||
![]()
imi cer scuze dar am sters acel site facut de mine la cererea lui Marian Moise. Sper ca ati descarcat Acatistele. Puteti sa ma contactati la id de mess <<< a1yn_sudyty120 >>> Doame Ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
toate acatistele...! | myself00 | Rugaciuni | 0 | 26.05.2012 00:26:24 |
Marian Ene | marcel | Generalitati | 8 | 21.05.2012 21:39:09 |
Acatiste cantate de Parintele Dumitru | a1ynsudyty | Muzica Bisericeasca | 2 | 08.10.2010 16:49:43 |
Marian Ene | marcel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 30.08.2009 16:32:46 |
|