![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca nu toti oamenii sunt capabili sa iubeasca cu adevarat si acest lucru tine de constructia lor interioara.. cei care spun dupa o luna "te iubesc" , oare iubesc cu adevarat? sau cei care spun cu o saptamana inainte sa se desparta de tine " te iubesc",stiu ei oare ce este iubirea? sau este o alta minciuna pe care o spun cu usurinta la orice pas. o persoana care iubeste, il linisteste pe cel in suferinta, nu-l lasa inima sa-i faca pe cei de langa ei sa sufere..
si cum poti scapa de o iubire care o ai in tine si nu mai este posibila? |
|
|||
|
|||
![]()
"Fiecare om iubeste atat cat simte,dar mai ales cat intelege!"....foarte adevarata aceasta maxima.
|
||||
|
||||
![]()
Iubirea se imbraca in cel iubit ca intr-o haina. Dragostea pe care o revarsam asupra oamenilor este ca o lumina care descopera lucrurile aflate pana atunci in intuneric. Prin iubire cunoastem si vedem pe celalalt in adevarata lui lumina. Cand iubesti , pana intr-atat te daruiesti, incat doresti sa intri in voia celui iubit, ajungand sa te identifici in gandurile lui, sa-l retraiesti in propria ta inima, in propriul tau trup, in propria ta rasuflare, incat cel iubit dintr-odata ti se descopera, in intregimea sa, in tine insuti, ca tine insuti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iubirea este cel mai extraordinar,cel mai nedefinit si complex dar al pamantului,al pamantenilor,din pacate ne dovedim uneori prea neputinciosi pentru a o purta,pentru a o percepe asa cum se cuvine,cu maretia ei cu tot. Ce frumos spui Cristi despre iubire!...
|
||||
|
||||
![]()
Pai draga Ory, ea iubirea a fos "perfuzia" ce mi-a salvat viata in momentele cele mai grele ale vietii mele, fara ea, chiar ca nu stiu efectiv ce m-as fi facut.
|
||||
|
||||
![]()
Iubirile nu mor...
Iubirea nu se-nvata... Iubirea este sacra- Inaltator mister... Iubirea e lumina Si e caldura-n vatra... E binecuvantarea Ce vine din eter... Iubirea e iertare, Iubirea e credinta, Iubirea e speranta, E suferinta.. rug... E ham de bunavoie, Pe drum fara hotare, Fara-a carti sa traga Planeta intreaga-n jug... Dar oricat de curata Ne-ar ferici iubirea, Privind tot inainte Si nicicand inapoi, Ea dainuieste vesnic Si nicicand nu ne minte Cand e impartasita Si impartita-n doi! |
|
|||
|
|||
![]()
"Limba romana are nepretuitul avantaj de a poseda cuvintele "iubire" si "amor" pentru doua lucruri cu totul deosebite, denumite in alte limbi cu un singur cuvant".
(din Garabet Ibraileanu moralist) |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este ! Pai iubirea e iubire, amorul e sex si iar sex si cele doua, iubire si amor nu au nimic comun intre ele. Unii vor spune totusi ca si la una si la cealalta exista sex. Nu ! Hotarat nu. Amorul e desfrau si mare inselatorie cand il confundam cu iubirea. Aceasta confuzie este o palma data iubirii !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Iubirea | iosif | Generalitati | 127 | 30.03.2013 10:30:24 |
Iubirea | caiusltd | Rugaciuni | 1 | 27.08.2010 16:01:07 |
Taina | yulyus | Rugaciuni | 0 | 28.01.2010 22:45:07 |
Iubirea | silverstar | Generalitati | 10 | 17.01.2007 12:37:35 |
|