![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, asa este, asta este societatea in care traim si trebuie s ane acomodam.
Este o societate rece, plina de politeturi. Ne place stam, nu ne place, plecam. Rspuns pentru Constantin: multi romani, si nu numai au venit aici si s-au intors acasa, nu le-a placut. Asa ne invata sfintii, bine zici, ins anu se aplic in practica in Romania. Aici se aplica, asta e marea diferenta. Eu doar voiam sa expun cum e aici, atita tot. Nu la toti le place, chiar pot spune, la cei mi multi nu le place. Si stii de ce? Regulile trebuiesc respectate, nu le respecti, platesti!!! Personal: ceea ce imi place este tocmai respectul fata de persoana, conditiile de viata ridicate, faptul ca sint "fair"=corecti ( stii s afaci ai loc de munca, nu stii s afaci stai acasa),credinta celor - care o au - mult mai profunda si mai patrunzatoare decit o aveau in tara, valabil pentru multi dintre emigranti. Ceea ce nu-mi place:raceala, zgarcenia lor si falsitatea localnicilor. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spovedanie neterminata a poporului meu | C.tin | Pocainta | 20 | 08.01.2009 02:52:26 |
Dreapta credinta a poporului roman | phradmon | Biserica Ortodoxa Romana | 33 | 26.10.2008 10:57:00 |
BISERICA SI CULTURA | urzicuta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 21.08.2007 23:59:54 |
Nevoia de Dumnezeu a poporului | danyel | Generalitati | 21 | 12.02.2007 13:49:03 |
|