![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci dupa tine evreii rai cine sunt, sionistii, talmudistii sau altii? Fiindca dintre evreii enumerati de tine cei mai multi sunt atei, dar nici unul nu are treaba cu sionismul. Sionismul e pur-si-simplu o doctrina politica, cei mai fundamentalisti-religios evrei resping sionismul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Alexandra, te rog sa nu te superi pentru intrebarea mea. Vine din partea unui om trist pentru ca acum in Orientul Apropiat nu este pace. In poza pe care o ai pe pagina de profil sunt 2 copii prieteni. E foarte mica si nu sunt sigur: sunt cumva unul evreu si altul arab? Evident, nu-i suparare daca nu raspunzi. Te-am rugat sa ma lamuresti pentru ca impresia mea este ca pe acest topic cativa frati te-au perceput ca o aparatoare neconditionata a Israelului. Poza insa, spune altceva. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
IN ORIENT NICIODATA NU VA FI PACE,stii de ce ,deoarece Iisus a trait ,a murit,nu au crezut cand a trait ,nu au crezut dupa ce au murit,nu cred nici acuma in existenta lui.Islamistii ma refer.Din pacate nu trebuie sa asteptam PACE acolo pentru ca niciodata nu va fi ,pana la restul vietii pamantului acesta care nu mai are mult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ar fi daca noi ceilalti ne-am ruga sa inceteze conflictul? Noi, ceilalti suntem peste 1 miliard de suflete. Oare ar tine cont Dumnezeu de noi? Nu stim, dar nici nu vom afla daca nu o facem. Eu cred ca este foarte greu sa obtii pace intre doua popoare cu religii care nu cultiva iertarea la nivelul invataturii lui Iisus Hristos. Stiu sau intuiesc si cei doi combatanti ca aceasta spirala a razbunarii nu va aduce pacea dar, intr-un moment cand armele vorbesc este greu sa faci apel la impacare. Noi putem sa ne rugam fiecare in parte, duminica impreuna si putem sa ne abtinem sa incingem jocul cu aplauze si huiduieli din tribune. Asta nu inseamna ca trebuie sa tacem. Adevarul - atat cat credem ca stim - poate fi spus si fara sa acuzam. Mai ales cand stim foarte bine ca putem gresi. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar eu judec evreii dupa ce scrie in Biblie despre ei si nu dupa ceea ce fac.Pentru mine,evreii sunt fratii mei si poporul ales a lui Dumnezeu.Insa stiu ca tot ei ne vor distruge crestinismul iar antihristul tot dintre ei va veni.Si la fel de bine stiu cat de mult ne urasc pe noi,crestinii .Dar asta doar pentru ca sunt orbiti de Dumnezeu.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]() Last edited by tot-Laurentiu; 08.07.2019 at 08:08:53. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Last edited by tot-Laurentiu; 27.06.2016 at 00:42:15. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Last edited by tot-Laurentiu; 27.06.2016 at 01:12:29. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre cumnati | COSMINA | Generalitati | 18 | 26.02.2019 02:13:29 |
CASATORIE INTRE RUDE | JOLIECOEUR | Generalitati | 26 | 02.09.2011 16:43:15 |
intre cer si pamant | floaredecolt | Generalitati | 1 | 31.03.2008 13:24:00 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
Intre viata si moarte? | MARIUS_DANIEL | Intamplari adevarate | 38 | 21.05.2007 19:33:43 |
|