Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2009, 22:10:25
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Doamne-ajuta!

Alexandra, te rog sa nu te superi pentru intrebarea mea. Vine din partea unui om trist pentru ca acum in Orientul Apropiat nu este pace. In poza pe care o ai pe pagina de profil sunt 2 copii prieteni. E foarte mica si nu sunt sigur: sunt cumva unul evreu si altul arab? Evident, nu-i suparare daca nu raspunzi.

Te-am rugat sa ma lamuresti pentru ca impresia mea este ca pe acest topic cativa frati te-au perceput ca o aparatoare neconditionata a Israelului. Poza insa, spune altceva.

Doamne-ajuta!

IN ORIENT NICIODATA NU VA FI PACE,stii de ce ,deoarece Iisus a trait ,a murit,nu au crezut cand a trait ,nu au crezut dupa ce au murit,nu cred nici acuma in existenta lui.Islamistii ma refer.Din pacate nu trebuie sa asteptam PACE acolo pentru ca niciodata nu va fi ,pana la restul vietii pamantului acesta care nu mai are mult.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2009, 23:08:43
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
IN ORIENT NICIODATA NU VA FI PACE,stii de ce ,deoarece Iisus a trait ,a murit,nu au crezut cand a trait ,nu au crezut dupa ce au murit,nu cred nici acuma in existenta lui.Islamistii ma refer.Din pacate nu trebuie sa asteptam PACE acolo pentru ca niciodata nu va fi ,pana la restul vietii pamantului acesta care nu mai are mult.
Niciodata nu inseamna continuu. Debutul vremurilor apocaliptice nu stim noi cand va veni. De asemenea, nu cred ca e bine sa privim acest conflict de pe pozitii absolute, fataliste, excluzand voia lui Dumnezeu.

Ce ar fi daca noi ceilalti ne-am ruga sa inceteze conflictul? Noi, ceilalti suntem peste 1 miliard de suflete. Oare ar tine cont Dumnezeu de noi? Nu stim, dar nici nu vom afla daca nu o facem.

Eu cred ca este foarte greu sa obtii pace intre doua popoare cu religii care nu cultiva iertarea la nivelul invataturii lui Iisus Hristos. Stiu sau intuiesc si cei doi combatanti ca aceasta spirala a razbunarii nu va aduce pacea dar, intr-un moment cand armele vorbesc este greu sa faci apel la impacare. Noi putem sa ne rugam fiecare in parte, duminica impreuna si putem sa ne abtinem sa incingem jocul cu aplauze si huiduieli din tribune.

Asta nu inseamna ca trebuie sa tacem. Adevarul - atat cat credem ca stim - poate fi spus si fara sa acuzam. Mai ales cand stim foarte bine ca putem gresi.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre cumnati COSMINA Generalitati 18 26.02.2019 02:13:29
CASATORIE INTRE RUDE JOLIECOEUR Generalitati 26 02.09.2011 16:43:15
intre cer si pamant floaredecolt Generalitati 1 31.03.2008 13:24:00
Diferente intre B.O. si B.C. Laurentiu Biserica Romano-Catolica 44 11.12.2007 19:15:09
Intre viata si moarte? MARIUS_DANIEL Intamplari adevarate 38 21.05.2007 19:33:43