![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dom-le pasaportul zis biometric are de fapt un cip care e citit cu unde radio unde sunt trecute datele personale ale purtatorului.
Este ceva similar cu cardurile de acces in institutii publice. Nu vad nicio problema. Este adevarat ca parintele Justin Parvu a zis asa ceva dar alti parinti nu au zis. Ia duceti-va si intrebati pe parintele Arsenie Papacioc sau pe parintele Mina Dobzeu sau pe parintele Adrian Fageteanu sa vedeti ce zic si ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Frate, NU INTELEGI ca, cu AJUTORUL CIPULUI, anumite persoane care stau in fata unui monitor pot sti oricand locul in care te afli. Oare de ce le-ar trebui sa stie asa ceva? De ce niste "destepti" sa aiba dreptul sa ne supravegheze pe noi? Gandeste-te la asa ceva.
DE CE SA FII SUPRAVEGHEAT CA ORICARE ANIMAL avand cipul implantat? Dupa cip vor urma si altele, care te apropie din ce in ce de momentul culminant al apostaziei, implantarea cipului in frunte sau mana dreapta, cip fara de care nu vei putea sa cumperi si sa vinzi nimic. Iar daca acel cip va avea doar un mic defect si va inceta sa functioneze, va determina scurgeri purulente pentru cel implantat. Fa cum crezi si cum te duce mintea la o adica, dar nu mai corupe si pe altii... Caci aceasta corupere e la randul ei indemn spre un pacat de moarte pecetluirea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Paranoia nejustificata! In rest, nici mie nu-mi place ideea, din principiu. Pare foarte securist... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa cum s-a spus cipul biometric e prevazut cu antena RFID, si datele sunt preluate de un satelit care receptioneaza ceea ce cipul biometric stocheaza in format electronic si transmite in eter. Prin intermediul satelitului asemeni unui sistem de receptie TV datele ajung la un centru de comanda si de acolo, transformate in semnale binare, sunt colectate intr-un computer central, cum este cel supranumit "Fiara" deja existent la Bruxelles si care supravegheaza miscarile tuturor cetatenilor europeni. Foarte simplu: semnalul radio transmis in eter prin antena RFID a cipului nu ajunge direct sa fie transformat in semnal binar si colectat de un supercomputer gigant. |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=black]Sub pretextul luptei impotriva spalarii banilor, Banca Centrala Europeana, avandu-si sediul in Frankfurt Am Main [Germania] a introdus cipuri RFID in bancnotele euro incepand din anul 2005.[/COLOR]
Mai multe amanunte: http://www.roaim.com/tehnologie/banc...-uri-rfid.html R. |
|
|||
|
|||
![]()
Frate razvan,
am cautat si eu si am gasit urmatoarele: Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atentie! In Romania noile permise auto contin un cip electronic! | ortodox4life | Generalitati | 49 | 14.08.2010 01:35:02 |
Semneaza petitia impotriva documentelor electronice ce contin microcip | tot-Laurentiu | Generalitati | 61 | 13.08.2010 08:36:23 |
Calendar Electronic | DaniUK | Generalitati | 0 | 17.08.2009 12:25:29 |
Pentru a calatori in UE nu e nevoie de pasaport biometric! | mihailt | Generalitati | 3 | 26.02.2009 16:54:39 |
|