Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2009, 16:20:04
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Eu cred ca acest microcip ce se urmareste sa ne fie implantat este semnul lui Antihrist din trei motive:
1. Textul Apocalipsei, cap. XIII-XIV porunceste sa nu ne insemnam cu 666 pe mana dreapta ori pe frunte.

2. S-a demonstrat stiintific ca tehnologia de scanare a microcipurilor chiar utilizeaza 666. Multi sfinti sunt de parere ca ,,numarul de om" este CNP despre, al carui semn este 666.

3. Se pare ca abia dupa acceptarea acestor microcipuri va incepe ,,distractia", adica adevarata lepadare care nu va fi deloc simbolica. Mai intai, poate ca unii o vor duce mai bine, dar apoi se va incerca reeducarea lor in directia dorita. Prin acel microcip poti fi controlat si manipulat, caci nu mai esti stapan pe nimic din ce era al tau. Ti-ai vandut libertatea pentru un blid de linte.

Exista microcipuri care pot influenta comportamentul uman. Exista microcipuri care transmit informatii despre ce vezi si ce vorbesti etc. Atunci sa-i vad eu chiar si pe atei daca se vor simti bine daca acele informatii vor ajunge la indemana oricui. Se vor cai multi si dintre cei care vor primi acest microcip, dar va fi tarziu. Se vor zbate si ei si-si vor pierde si sufletul pe langa toate acestea. Acel microcip nu confera siguranta, ci mai multa nesiguranta. Orice raufacaror dotat cu aparatura necesara stie totul despre tine, iar cine stapaneste informatia stapaneste situatia.

Omul credincios ,omul intru Hristos nu se va lepada sau se va duce in directie gresita chiar si avand acel cip.Se pare ca urmeaza venirea Antihristului ,semnele Apocalipsei incep sa apara.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 10:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 07:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 12:17:58