![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
nu a fost doar o simpla iubire draga cristii am simtit k e mai mult inca din nainte sa-l vad dar nu credeam sa se termine asa repede el zice k eu nu sunt potrivita pt el de viitor nici nu mai vb k nu era cazul dar il iubeam si il iubesc sti o dragoste adevarata nu se uita niciodata
|
|
||||
|
||||
![]()
NU pricep de ce te uraste ..pt ce ?
|
|
||||
|
||||
![]()
nu cred ca o sa mai iubesc vreodata urasc barbatii sunt asa fara inima nu au mila de noi femeile nu pot crede cum ma uraste nu i-am facut nimic de ce ma uraste k il iubesc
|
|
||||
|
||||
![]()
k i-am zis k e mincinos si si-a batut joc de sentimentele mele de iubirea mea
|
|
||||
|
||||
![]()
nu e un om chiar rau uneori e dar eu il iubesc si asa se manie repede si altele imi place de el puteam vb cu el orice avea o inima buna ma facea mereu sa rad imi placea sa stau langa el sa il ascult cum vb imi placea totul la el
|
|
||||
|
||||
![]()
stiu k nu ma iubea pt ca el isi dorea o alta femeie mai buna cred k mine sti cand ma gandesc k o sa fie al alteia imi e mai rau dar incerc sa sufar in mine sa ma inchid in mine sa il pastrez in inima mea k pe o amintire frumoasa
|
|
||||
|
||||
![]()
o amintire care ma va face mereu sa sufar asta e viata dragii mei frati pt voi e usor k aveti pe cineva alaturi nu stiti cum e durerea mea nu e un simplu moft draga alin e ceva real care ma chinuie el nu va intelege niciodata cat de mult il iubesc el vrea altceva sa-i dea Domnul!
|
|
||||
|
||||
![]()
astept parerile voastre eu ramane sa ma rog sa imi dea Domnul putere sa imi revin o sa imi revin stiu dar inima mea nu va mai fi intreaga o sa ramana in o parte din ea.E asa grea dragostea asta dragilor si mai ales sa iubesti fara sa fi iubit
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, viata pare mai complicata decit o 'boala" de tipul asta.
Pai uite cum vad eu lucrurile: ori tu te-ai indragostit de persoana nepotrivita si el a facut cu tine ce si cum voia, ori ai ales gresit, nu era omul lasat de la Dumnezeu pentru tine. Un lucru stiu sigur: nu toti barbatii sint netrebnici asa cum nu toate femeile sint la locul lor. Eu am pus la "Rugaciuni" o culegere de acatiste catre Maica Domnului. In cazul tau l-as alege pe cel care este pentru tine, adica Bucuria neasteptata, si l-as recita de multe ori. Pana cind m-as lamuri exact ce este in inima mea. Ce ar fii sa incerci si tu? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu ce sa zic ma rog dar nu il pot scoate din inima si sufletul meu imi pare rau k are o parere proasta despre mine k nu i-am facut nimic nu l-am inselat,mintit........nimic doar vrea sa o terminam si in seara asta a zis k e ultima convorbire.Nu vroiam sa ii zic cuvinte neplacute dar eram f suparata pe el.Imi pare rau dar oricum numai suntem impreuna nu ma iubeste asa k de ce sa mai stea cu mine nu?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care fapta este mai grea decat toate ? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 2 | 24.08.2011 22:07:46 |
Lupta grea | tigerAvalo9 | Generalitati | 71 | 16.08.2011 21:22:54 |
viata`i grea. | ioanhodean | Generalitati | 20 | 14.07.2008 23:42:11 |
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? | pacifistul | Generalitati | 4 | 18.05.2008 21:24:49 |
Boala | maria55 | Generalitati | 17 | 17.12.2006 12:35:46 |
|