![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa ma ierte dar mie mi se pare ca seamana mai mult a borta de pastrat vinuri decat a Biserica Ortodoxa.
http://www.episcopiammsm.ro/images/i...os/view_9.html Parerea mea dom-le. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Seamana cu o berarie cunoscuta din Bucuresti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cica asta e Biserica de la primul nivel al catedralei.
Acum se lucreaza sa se dea in folosinta urmatorul nivel care probabil ca nu mai arata asa. Acum de ce se prefera sa se slujeasca in subsolul catedralei ca banuiesc ca asta e subsolul si nu se slujeste in alta biserica mai incapatoare din Baia Mare - nu stiu. Probabil ca asa credinciosii se simt mai ca "primii crestini". Ca si aceia tot in subterane slujeau. Bine acum de cand se fac Bisericile Ortodoxe cu subterane iar e un mister pentru mine. Sau cine stie si-au dotat biserica cu subterane pentru viitoarele prigoane ale lui antihrist ala de nu vine odata si parca ne dadusem intalnire ce neserios si antihristu asta dom-le! :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Ei imi cer iertare ca am judecat prea repede si cu prea mare pofta de osandire.
Se pare ca acolo se tin slujbele adica la subsolul catedralei ca nu e unde sa se tina in alta parte si atunci se prefera sa se tina la subsolul catedralei decat sa se tina intr-o biserica mai mica sa aiba loc mai multa lume. Am vazut ca la sfintirea acelei parti au luat parte PF Teoctist,IPS Anania,IPS Teofan,IPS Andrei ,patriarhul Alexandriei printre alti ierarhi eu i-am pomenit pe astia mai renumiti. Acum e normal sa arate a beci ca asta si e beciul catedralei. Dumnezeu sa ma ierte ca am judecat osteneala altora pentru a zidi o biserica si imi cer iertare si la cei de au vazut pe aici si i-am smintit. |
|
||||
|
||||
![]()
eu zic ca arata f bine pentru acel nivel. sa sti ca majoritatea bisericilor care se construiesc acum(cel putin care le stiu eu prin Ardeal) au si 'beci';si nu e doar in Ardeal-si in Iasi sunt biserici care au fost constuite fara 'beci' si isi fac acum subsol;din cate inteleg si Catedrala Mantuirii Neamului o sa fie tot 'cu beci'.
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de unde ati scos asta cu beciul. Poate inainte sa vorbiti ar trebui sa intrati acolo pe bune. Subsolul e superb. Nu e incarcat cu pictura (nici nu cred ca are sens) ci impodobit discret cu icoane. Iar faptul ca ai intrat intr-o Biserica se simte din plin.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mihailt, ti-ai facut un obicei din a arunca cu pietre. Urat.
Subsolul unei biserici poate fi foarte folositor. Stiu o biserica care a transformat subsolul in sala de mese si bucatarie. Apoi subsolul poate fi folosit ca sala de conferinte, cateheza, etc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fie-va mila de un om aflat in mare, mare ispita! | Ana-Maria N | Umanitare | 42 | 08.04.2012 15:12:22 |
Cea mai mare catedrala ortodoxa din Europa | vlad90 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 07.05.2010 19:50:19 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
Biserica Ortodoxa Romana o mare greseala ? | IaniCt | Generalitati | 6 | 27.10.2009 02:42:24 |
catedrala din bistrita | quasar | Generalitati | 1 | 14.06.2008 09:42:56 |
|