Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2009, 15:11:09
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

Care mai e rostul creierului meu, daca pentru a interpreta aceste scrieri, trebuie sa ma duc la altcineva? Ca cer sfaturi, lamuriri, asta e cu totul altceva, dar propria parere e un rezultat al gandirii. Nu trebuie sa folosim ce s-a "pus" in cap? Oricum, nu doresc trimiteri la diferite surse de informare, ci pur si simplu parerea voastra in legatura cu cele intrebate.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 21:13:30
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
Care mai e rostul creierului meu, daca pentru a interpreta aceste scrieri, trebuie sa ma duc la altcineva? Ca cer sfaturi, lamuriri, asta e cu totul altceva, dar propria parere e un rezultat al gandirii. Nu trebuie sa folosim ce s-a "pus" in cap? Oricum, nu doresc trimiteri la diferite surse de informare, ci pur si simplu parerea voastra in legatura cu cele intrebate.
Rostul creierului tau e in primul rand sa inveti de la altii, ceea ce tu nu stii inca.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 21:17:09
alx alx is offline
Senior Member

Implicit

Va ascult explicatiile la problemele de mai sus.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 21:20:04
alx alx is offline
Senior Member

Implicit

Sa atacam ideea, nu autorul. De vreme ce v-am cerut parerea, se poate deduce ca incerc sa port o discutie.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 21:29:25
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Rostul creierului tau e in primul rand sa inveti de la altii, ceea ce tu nu stii inca.
[COLOR=red]Nu înțeleg de ce nu ignorați aceasta persoana? Postările ei sunt o sfidare la adresa noastra .Mai bine ne-ar spune cine este.ce religie are si ce vrea să ne demonstreze.!!?? [/COLOR]
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 21:37:01
Anca-Miha
Guest

Implicit

Ai perfecta dreptate, Dorina. Nu cred ca mai e nevoie de amanunte, dupa coarnele pe care si le pusese ieri in avatar.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 21:43:18
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
Un raspuns foarte avizat la legatura cu diferitele tale nelamuriri poti gasi in Dogmatica scrisa de sf.Ioan Damaschin.E destul de usor de citit ,o carte scrisa de un om luminat in adevaratul sens al cuvantului.
Cu ratiunea nu poti sa il cunosti pe Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 21:44:22
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Si mie mi se pare o pierdere de timp sa -i raspunzi la intrebari.
Reply With Quote
Răspunde