![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
@ Iulian ca sa te simti cu adevarat roman trebuie sa nu traiesti in Romania
Ca sa te simti cu adevarat ortodox trebuie sa nu traiesti intre ortodocsi! Imi pare rau de tine daca crezi ca inafara unei tari ortodoxe nu exista credinta, ca noi mergem la biserica spre deosebire de voi, ca sa ne etalam avutiile...... @dorinastoica14 numele meu este Marius_Daniel si daca cautai sa vezi cine sint puteai gasii si adresa nr. de telefon, situatie familiara , virsta cam tot ce vrei. Dar si dupa ce o sa le stii astea toate, eu tot eu sint! In România nu se traiește chiar atât de rău doar ca pretențiile au crescut atât de mult încât multi se lupta sa aiba la fel sau mai mult decât celalalt Depinde in ce sfere te invirti. Eu ma refer la voi ci ma gindesc mai mult la cei care nu-si permit cei 9€ pentru internet, nemaivorbind de computer, curent.... Ma gindesc mai mult la cei care-si ard gardul din fata casei, la cei care-s flaminzi..............si sint multi. @Anca-Miha Nu stiu cum se face ca eu ii vad cind vin in Romania si voi acolo nu! Probabil [COLOR=red]lipsa mea de iubire[/COLOR] ma face sa-i vad! Probabil ca daca asi avea mai multa iubire nu i-asi mai vedea! Nu se spune oare ca iubirea e oarba? ![]() Cineva spunea ca mediul ne influenteaza. Are dreptate. Mi-am dat seama infuentat de ereticii astia de nemti m-au invatat ca nu poti sa schimbi ceva decit cind recunosti ca trebuie schimbat. Pina te bati pe burta (plina) si consideri ca totul este perfect ca muntii s-au inventat la noi , imediat dupa mare ca poporul este satul, credincios, primitor si si si de ce te-ai obosii sa schimbi ceva? Multumirea, auto-multumirea sint pacate si nu doar duhovnicesti. Cumva discutiile pro-"Dulcea Romanie" seamana cu rugaciunea cuiva care multumea lui Dumnezeu pentru ca nu-i ca altii! Noi romanii sintem asa si pe dincolo, nu ca nemtii ca americanii, ca.... restul lumii! |
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau, Marius, dar prima parte a raspunsului adresat mie nu-l inteleg. Ce vrei de fapt sa spui cu vazutul? Si eu cand revin in tara ii vad pe romani. Doar de aceea merg la ei, nu?
Ultima data cand am fost in Romania am inteles si de ce romanul nu se ingrijeste de aspectul exterior al caselor, al curtilor: pur si simplu pentru ca altele ii rapesc tot timpul; in primul rand soselele, care mai mult te tin in loc, si apoi birocratia, ca pe vremea... si care te trimite, din cauza infelxibilitatii, de la Ana la Caiafa. Si chiar daca critic sistemul, o fac in favoarea omului, care se afla impovarat de niste conceptii invechite, aducatoare de spaga. Chiar credeai ca merg cu ochii inchisi prin Romania? Dar asta nu ma impiedica a-i privi cu dragoste pe cei, care sunt romani, la fel ca si mine. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
a doua romanie....MOARTA.terifiant | iulyaan | Generalitati | 117 | 28.02.2011 16:46:24 |
Romanie, Romanie... | eodor nastasa | Generalitati | 45 | 06.06.2010 02:03:32 |
|