![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cele spuse de tine Cristi m-au dus cu gândul la ps.72
[COLOR=darkred]"Că am pizmuit pe cei fără de lege,când vedeam pacea păcătășilor;[/COLOR] [COLOR=darkred]Că n-au necazuri până la moarte și tari sunt când lovesc ei;[/COLOR] [COLOR=darkred]De osteneli omenești nu au parte și cu oamenii nu sunt biciuiți;[/COLOR] [COLOR=darkred]Pentru aceasta îi stăpânește pe ei mândria și se îmbracă cu nedreptatea și silnicia,[/COLOR] [COLOR=darkred]Gândesc și vorbesc cu vicleșug,nedreptate grăiesc de sus;[/COLOR] [COLOR=darkred]Până la cer ridică gura lor și cu limba lor străbat pământul;[/COLOR] [COLOR=darkred]Pentru aceasta poporul meu se ia după ei și găsește că ei sunt plini de zile bune[/COLOR] [COLOR=darkred]Iată aceștia sunt păcătoșii și sunt îndestulați.Veșnic sunt bogați:[/COLOR] [COLOR=darkred].................................................. ...................................[/COLOR] [COLOR=darkred]Până ce am intrat în locașul cel sfânt a lui Dumnezeu și am înțeles sfârșitul celor răi;"[/COLOR] |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
SIDA - pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul homosexualitatii | Diana67 | Homosexualitatea | 106 | 08.10.2011 23:10:57 |
Pedeapsa | Lucemferre | Generalitati | 108 | 22.04.2011 16:24:56 |
Pedeapsa cu moartea | marinel 07 | Intrebari utilizatori | 40 | 22.03.2011 00:45:29 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Pedeapsa pentru vrajitorie ! | cristiboss56 | Vrajitoria | 0 | 17.12.2008 19:55:01 |
|