![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
am un prieten care a fost la pocaiti.mergand pe strada cu un frate ia zis vezi noi nu suntem ca acestia pacatosi.atunci prietenul meu si a dat seama ca acolo este mandrie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mandria este un mare pacat,tot raul din lume a plecat de la mandria lui satan."Fariseul sta in picioare, si a inceput sa se roage in sine astfel: "Dumnezeule, Iti multamesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, hrapareti, nedrepti, preacurvari sau chiar ca vamesul acesta. (Luc.18:11)",omul care a zis ca el nu e ca aceea,ala nu era pocait adevarat.
|
|
|||
|
|||
![]()
asa este.persoana respectiva era sectar.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Ci cercetati toate lucrurile, si pastrati ce este bun. (1Tes.5:21)"
"Cercetati Scripturile, pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vecinica, dar tocmai ele marturisesc despre Mine. (Ioan.5:39)",ei au si un tupeu iesit din comun sa ne contrazica cu Biblia noastra,pe forumul nostru,la noi acasa si mai zic si despre tainele noastre si pomenile noastre ca sunt zadarnice.Ei zic ca in Biblie cuvintul pomana apare o singura data dar eu am gasit in Biblie de doua ori:"Il cunosteau ca era cel ce sedea la poarta "Frumoasa" a Templului, ca sa ceara de pomana, si s-au umplut de uimire si de mirare pentru cele ce i se intamplasera. (Fapt.3:10) N-am mancat de pomana panea nimanui; ci, lucrand si ostenindu-ne, am muncit zi si noapte, ca sa nu fim povara nimanui dintre voi.(2Tes.3:8)". |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este era sectar si mai era si mandru.
|
|
|||
|
|||
![]()
SECTÁR, -Ă, sectari, -e, s.m., adj. 1. S.m. Partizan înflăcărat și intolerant al unei doctrine (politice, religioase etc.). 2. Adj. De sectă sau de sectar (1); intolerant față de cei cu alte convingeri; exclusivist.
Si ortodocsii, catolicii, precum si alte religii, sunt exclusiviste, ceea ce ii include in definitia de mai sus, nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Conform definitiei, in sine religiile par a fi sectare.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Religiunea curata si neantinata, inaintea lui Dumnezeu, Tatal nostru, este sa cercetam pe orfani si pe vaduve in necazurile lor, si sa ne pazim neantinati de lume. (Iac.1:27)"
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca stie cineva... | florin_7vl | Generalitati | 3 | 21.09.2010 16:12:35 |
poate cineva sa ma ajute... | Nevrednicul | Generalitati | 10 | 16.11.2009 11:57:03 |
Daca stie cineva | sunsray | Generalitati | 3 | 14.08.2009 00:24:45 |
daca poate cineva sa ma ajute | virgil1 | Generalitati | 14 | 30.05.2009 21:51:10 |
Daca a citit cineva | truthtostone | Generalitati | 0 | 22.11.2008 13:23:27 |
|