Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2009, 19:16:43
emanuel2007
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de pitulicea Vezi mesajul
cand se va instala pacea si prosperitatea pe pamant timp de 1000 ani. Dupa 1 an si 7 luni de la Parusia ( a doua venire a Domnului ) va avea loc Rapirea credinciosilor la cer.

astea doua afirmatii sunt preluate de la sectari si sunt mincinoase ...
Vechi 23.02.2009, 20:40:09
ancablue ancablue is offline
Banned

Data înregistrării: 22.02.2009
Implicit

Cum puteti vorbi asa intre voi? Doamne fereste!
Vechi 23.02.2009, 21:23:00
Dutzu's Avatar
Dutzu Dutzu is offline
Member

Data înregistrării: 24.01.2009
Locație: Oradea
Religia: Ortodox
Implicit

dar si cel rau stie ca va pierde la final, nu?
Vechi 23.02.2009, 21:49:43
emanuel2007
Guest

Implicit

stie , normal ; da crapa de ciuda ...
a zis un pustnic , ca un popor are conducatorii pe care si-i merita ... noi avem niste conducatori tradatori de tara , neam si credinta ... + ca sunt vicleni si avari si cu credinta pagana ...
de ce ne meritam noi acesti conducatori ? pentu ca si poporul roman, este in mare proportie la fel ca si ei ...
Vechi 23.02.2009, 22:19:15
emanuel2007
Guest

Implicit

am impresia ca pe forumuri au inceput sa intre si masoni sau securisti deghizati in " ortodocsi " de cand cu pasapoartele astea ... si prin biserici au inceput sa apara oameni " de biserica " care nu au mai fost niciodata pe acolo si care stau cu mainile la spate si mesteca guma in timpul slujbei ...
este ?
Vechi 23.02.2009, 22:41:03
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
bun , fiscul odata pe an ... ce problema este asta ?
ce iti face fiscul ? te baga la inchisoare sau la sanatoriu ca esti cioban ? daca nu , atunci care e problema ?
Dumnezeu conteaza , nu fiscul ... ma duc la liniste pentru Dumnezeu , din dragoste de El , ca sa fiu tot timpul numai cu El ... eu zic ca se merita ...
Ceea ce subliniam eu, este ca nu te mai poti rupe total de lume, si ti-am dat exemplul fiscului. Vei ajunge la o varsta si vei avea nevoie de o pensie. Iti vor scrie cei, care te cunosc; deci posta te va sti si ea. Si asa mai departe...
Sistemul e in asa fel facut ca sa nu mai poti trai simplu, fara legaturi cu ceilalti oameni sau cu statul.
Vechi 24.02.2009, 10:42:15
pitulicea pitulicea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.02.2009
Implicit

Iertati-ma ca am gresit! Sunt ortodoxa. De aceea este bine ca sunt forumuri ortodoxe ca sa discutam si chiar sa invatam. Si e bine ca sunt si oameni pregatiti care poate vor avea bunatatea sa ne corijeze si sa impartaseasca cu noi adevarul.

"Dan 9:25 Să știi, dar, și să înțelegi că de la darea poruncii pentru zidirea din nou a Ierusalimului până la Unsul, la Cârmuitorul, vor trece șapte săptămâni; apoi timp de șaizeci și două de săptămâni, piețele și gropile vor fi zidite din nou, și anume în vremuri de strâmtorare.

Dan 9:26 După aceste șaizeci și două de săptămâni, Unsul va fi stârpit, și nu va avea nimic. Poporul unui domn care va veni va nimici cetatea și Sfântul Locaș, și sfârșitul lui va fi ca printr-un potop; este hotărât că războiul va ține până la sfârșit, și împreună cu el, și pustiirile.

Dan 12:12 Ferice de cine va aștepta și va ajunge până la o mie trei sute treizeci și cinci de zile!

Dan 12:8 Eu am auzit, dar n-am înțeles; și am zis: „Domnul meu, care va fi sfârșitul acestor lucruri?”

Dan 12:9 El a răspuns: „Du-te, Daniele! Căci cuvintele acestea vor fi ascunse și pecetluite până la vremea sfârșitului."
Presfanta Treime miluieste-ma pe mine pacatoasa si familia mea!
Amin.
Vechi 24.02.2009, 11:54:22
emanuel2007
Guest

Implicit

no ; posta va fi la 10-15 km distanta de mine , iar eu voi fi la 4000 de metri altitudine ... postasul nu vine sa iti aduca acolo nici colet , nici scrisori , nici nimic ... si tu nu ai de ce sa te cobori sa iei ceva ; la cunoscuti le spui ca nu te cobori sa iei si deci nu are rost sa iti mai scrie sau sa iti trimita ...
voi ajunge la o varsta dar nu voi avea nevoie de nici o pensie , caci voi avea capra ; acolo oamenii asa traiesc ... crezi ca oamenii de la munte au vre-unul pensie ? nu au ... acolo viata este altfel decat in orase ...

este gresit ; se poate trai extrem de simplu si cu multa nevointa si rugaciune permanenta si acuma ... fara sa ai nici o legatura cu nici un om si nici un stat ... numai sa vrei , asta este adevarata problema ... insa cei mai multi nu vor sa recunoasca asta pentru ca nu vor o viata simpla ; ar vrea da nu vor , cam asta este ...
Vechi 24.02.2009, 12:53:01
Anca-Miha
Guest

Implicit

Si unde sunt muntii acestia de 4000 inaltime? In Romania nu..
Vechi 24.02.2009, 14:57:34
emanuel2007
Guest

Implicit

in romania sunt munti si de 7000 de metri altitudine ... cel putin asta am vazut io pe google earth , unde erau citite inaltimile prin satelit ... sa nu fie alea inaltimile in metri care le-am citit pe google earth ? poate erau in alte unitati de masura ... nu stiu ...
io am stat la schit la 3200 de metri , da pe acolo erau si de 4000 ... langa manastirea petru voda sunt munti de 4000-5000 de metri ...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 10:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 07:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 12:17:58