![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=red]
![]() [COLOR=#ff0000]Ascult in haos si nimic n-aud[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Vorbesti ca din adancuri submarine:[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Talazuri bat,urland,in tarmul ud.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Esti maduva ce suie viata-n muguri,[/COLOR] [COLOR=#ff0000]In coaja lumii eu sunt faldul spart;[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Te-ncingi cu mii de inelare cruguri[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Ce,unduind spre margini,ne despart.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Cuvantul Tau n-ajunge pan-la mine[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Astept porunca lui ca un argat;[/COLOR] [COLOR=#ff0000]La marginea mosiilor divine[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Ma simt murind si-n seama nebagat.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Cuvantul Tau e clopotul din turla,[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Vibrand zadarnic peste-un baragan,[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Cand intre Tine si-ntre mine urla[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Pacatul meu cu glas de uragan. ![]()
Copii,nu va temeti de viata!E frumoasa atunci cand savarsesti binele si cunosti adevarul si dragostea! Dulce sa fii si amar,si gingas,dar si aspru cu cei pe care-i iubesti si cu cei ce te urasc ,sau cu cei ce-ti slujesc.nu-i uita ,insa,si pe vecini! ![]() http://www.trilulilu.ro/14carol06 http://14carol06.blogspot.com/ ![]() [COLOR=#ff0000]Mi-am luat ratiunea si-am raspandit-o peste tot,unde mai ramasese lo[COLOR=red]c[/COLOR] liber.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Si apoi,m-am dus sa ma razboiesc cu viata! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
" Din palmele-ti deschide
Din ochii tai fierbinti Sa versi parfum de vise Curate si cuminti. " |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=#1f5e83]http://www.trilulilu.ro/sor_23/f0d8c8731e2c55[/COLOR]
deshi nu-mi prea place de Paunescu... totushi unele poezii nu pot sa nu i le apreciez: [SIZE=2]Rugă pentru părinti |
|
||||
|
||||
![]() [SIZE=4][COLOR=#00aa00][/COLOR][SIZE=5][COLOR=#46aa00]Dacă vine primăvara! [/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#00aa00]Dacă vine primăvara și găsește rătăcită doar o pată mică, mică de omăt pufos și moale ea se supără, se-nfoaie suflă ca un moș în deal și se poartă ca un val care mătură din cale tot ce-i dor și ideal. Dacă vine primăvara tu - om blând și răbdător n-o forța cu rugăminți să-ți aducă pomi în floare și curând zile fierbinți. Dacă vine primăvara poartă-te-ngăduitor fiindcă ea, nesuferita ba-ntr-o zi-i capricioasă ba într-alta-i radioasă, dar încet, pe nesimțite când nici nu te mai aștepți se-mblânzește și sărută ai pământului pereți. Și atunci, ca-ntr-o poveste crește iarbă, răsar flori și îți râde în fereastră soarele pictat pe șiruri nesfârșite de cocori!... [/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=green]personală[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#008000][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#008000][SIZE=2]S-aveți parte numai de primăveri fericite![/SIZE] [/COLOR][/SIZE]
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar, o frumoasa poezie de primavara, alaturi de Ghiocei, si noi nici nu ne-am uitat. Ai perfecta dreptate, Silvia. Iarta-ne te rog imprastierea.
Chiar cu intarziere, uite si pentru tine, si alaturi de tine pentru toate doamnele niste flori, dintre cele mai frumoase si mai parfumate: http://www.youtube.com/watch?v=zY9tiMXjIhk (stii ca la copy/paste ma pricep si eu; la restul mai putin...) |
|
|||
|
|||
![]() De dragu tau... De dragu tau Pamantul De ghiocei e plin Si vin cocori din zare Si cerul e senin. Si-ntaiul fir de iarba A rasarit in prag Si-nmugureste pomul Sa-ti fie tie drag. Invata-ma ce-i bine Fereste-ma de rau Si eu voi creste vrenic Si bun, de dragul tau! Aceasta e o poezie din repertoriul copiilor mici care mi-a placut mult. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Silverstar, eu nu stiu pt. cine ai lasat acest martisor cu ghiocei dar il iau eu!
E superb si ... oricum nu am primit martisor de la nimeni anul acesta, nici anul trecut ... Ba anul asta am avut parte si de unul amar, rau de tot ... Va multumesc frumos.
|
|||
|
|||
![]()
Putea-vei, oare, întelege
Că mai presus de orice lege E-o taină, încă, nepătrunsă Cu har si cu lumină unsă? Putea-vei, oare, întelege C-acele spirite betege Să dea sperantă nu-s în stare Ci doar o crudă nepăsare? Putea-vei, oare, întelege Că cine vrea să se dezlege De starea neputintei crude Va trebui, mereu, s-asude? Putea-vei, oare, să-ntelegi Că doar atunci poti răni să legi Când pregătit esti cu balsam Cu tonele, nu doar un gram? Putea-vei oare, să-ntelegi Că doar atunci poti să culegi Mărgăritarele iubiri Când esti mai sus de legea firii? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|