![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Nu m-a deranjat cu nimic. Inteleg insa ca esti foarte tânără și că încă nu ai realizat că, în viață, fiecare e pe cont propriu. Când vei realiza acest lucru să-ți amintești că cineva ți-a vorbit de răutatea și ipocrizia lumii de azi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta |
|
|||
|
|||
![]()
roaga-te draga mea si sigur vei gasi cea mai buna solutie.Chiar daca rezultatul nu va fi cel pe care-l speri , sa fii sigura ca bunul Dumnezeu a ales ce e mai bine . Doame ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
din fericire pot sa te contrazic pentru ca am trait ce spun si nu doar de dragul de a fi gica contra. am incredere ca cei care se roaga pentru manu contribuie din plin la ajutorul pe care, nadajduim cu totii, ca/l va primi. manuela... nadejde. esti tanara. nu stiu cat de tanara. si nici nu conteaza. insa, trebuie sa intelegi ca asa ne antrenam in viata. prin momente de cumpana. asa ne calim si ne pregatim pentru momente in care fiecare hotarare a noastra influenteaza nu numai propria viata ci si a celor din jur. Dumnezeu stie cum sa ne pregateasca si ne trimte necazuri atat cat putem duce. ia/le pe toate ca de la Domnul. si o sa iesi bine. Domnul si Maica Domnului sa te lumineze si sa iei hotararea care iti va fi spre folos! Amin
|
||||
|
||||
![]()
si, apropo silvia, asa cum esti tu rebela si mereu cu fundu/n sus cand e vorba de dezamagirile lumii, imi esti draga... esti chiar simpatica... si cred ca nu sunt singurul care gandeste asa despre tine.
Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar din pacate lumea e rea in adevaratul sens al cuvantului, adica are rautate in ea, intuneric! Sa ne fereasca Domnul sa ajungem sa vedem apogeul rautatii in oameni! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Rugaciunea, facut din iubire pentru aproapele este intotdeauna ascultata! Doamen ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Dar cum mai vine și asta credința se minte singură? să nu te minți tu pe tine Silvia?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, rugati-va pentru mine | Ana-Maria N | Umanitare | 15 | 20.07.2011 12:55:40 |
Rugati+va si pentru mine! | andrutza151 | Umanitare | 23 | 11.07.2011 01:08:17 |
Va rog, rugati-va pentru mine!! | simona76 | Generalitati | 30 | 17.11.2009 13:16:23 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Umanitare | 35 | 13.09.2009 14:30:48 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Rugaciuni | 1 | 12.09.2008 19:21:53 |
|