![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"Insușirea principală a omului este aceea de a fi pașnic, ingăduitor, blând, smerit, liniștit, statornic iar nu a fi atras de mânie sau Alte Patimi Ca Un Animal Irațional " ( Sf. Vasile cel Mare )
|
||||
|
||||
![]()
Of,doamne!si ne mai miram ca se fac legile asa cum sunt?daca pe acest forum se gandeste asa,la ce hal de gandire sa ne asteptam in parlament!daca tot e liber si avortul,de ce sa nu fie si incestul?doamne iarta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci incest in primul rand este intre parinti si copii. De ce ignori acest lucru? Nici un copil nu-si da acordul la asa ceva; deci e viol. De obicei copilul e mic; s-au vazut si cazuri de incest cu copil de 3 ani! Este caz de pedofilie sau nu?!? Sper sa intelegi acum cat de grav e incestul. Am auzit si de frati, dar nu e mai putin grav faptul ca isi dau acordul. |
|
||||
|
||||
![]()
La nivelul meu de intelegere, umila si poate nu foarte bine documenatata, un ateu - o persoana care nu crede in Dumnezeu, insa nu este o persoana care merge impotriva lui Dumnezeu.
Spun asta dupa ce am vizitat site-ul tau personal. |
|
|||
|
|||
![]()
In esenta toti oamenii sunt buni. Doar influentele, carora se supun, pot fi rele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru parintii care intretin relatii sexuale cu copiii lor minori, nimic altceva decat puscarie, pentru ca asta obtine orice adult care intretine relatii sexuale cu minori. Nu despre puscariabilii acestia este vorba aici sau in proiectul noului Cod Penal. Citat:
Nu e grav deloc, pentru ca nu ma afecteaza, asa cum nu va afecteaza nici pe dumneavoastra. E o libera alegere. Violul si pedofilia sunt, in schimb, o amenintare la adresa societatii. |
|
|||
|
|||
![]()
Incestul poate fi prezent in contextul imposibilitatii exprimarii vointei copilului (chiar daca e major), in sensul ca el se gandeste ca nu are unde sa fuga, nu are banii lui etc, astfel incat el nu are efectiv posibilitatea de a refuza actele sexuale propuse de parinte. mai intra aici si santajul emotional, sau financiar, situatii aproape imposibil de dovedit medico legal;
toate acestea se incadreaza la viol (prin constrangere morala sau imposibilitatea apararii sau exprimarii vointei), dar daca nu sunt argumente care sa sustina aceste situatii, faptul este incadrat la incest. dar cu ce se va inlocui pedeapsa penala pentru incest, stie cineva? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e grav deloc, pentru ca nu ma afecteaza, asa cum nu va afecteaza nici pe dumneavoastra. E o libera alegere.
Violul si pedofilia sunt, in schimb, o amenintare la adresa societatii.[/quote] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
incestul e un fapt grav. in afara situatiei in care unul (de obicei copilul, dar nu neaparat) este constrans- prin diferite mijloace, sa intretina relatii incestuoase, nu cred ca este cineva care ar dori o astfel de relatie, in afara bolnavilor psihici. pentru cei implicati, consecintele psihice sunt dezastruoase; imi vine greu sa cred ca ar putea sa fie vorba de o libera alegere, in deplina sanatate psihica. in orice caz, ma mir intr-un fel, ca se legalizeaza incestul ; intr-o societate preocupata de eugenie, in care avorturile de cauza medicala au devenit o practica normala, pentru ca lumea doreste copii sanatosi si frumosi, sa permiti relatii cosangvine;sau poate este inca o metoda de a ne prosti (la propriu, de obicei copiii rezultati din parinti inruditi au o inteligenta mai scazuta, sunt predispusi la depresie, si se sinucid mai frecvent) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 16:12:26 |
Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? | georgel23c | Generalitati | 221 | 02.03.2011 19:16:20 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA | Iustin44 | Generalitati | 22 | 20.11.2007 13:49:37 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|