Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.03.2009, 19:23:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Nu, cu siguranta preotii nu omit din greseala explicatiile realitatilor pe care le traverseaza Ortodoxia. Le e frica de asa-zisii ,,credinciosi'' care pazesc bisericile de o perioada de timp. Stiu bine ce spun. Le e frica sa nu-si piarda parohia. Iar care sunt masoni au si alte motive...

Din pacate, masoneria fiind o organizatie secreta si extrem de perfida, coordoneaza toate aspectele vietii sociala in aceeasi directie pentru a-si atinge telul final: controlul total asupra fiintei umane. Mai radem si mai glumim in legatura cu domnii si cu pantofii.

Dar ce te faci cand, dupa ce accepti microcipul, te reclama cineva ca uneltesti impotriva unui mare mason? Pai, uite-asa, ca sa te cumintesti, desi poate tu n-ai fost vinovat, respectivul iti blocheaza cipul si ramai cu buzele umflate. Nu uita ca acolo ai: banii, carnetul de conducere, asigurarea de sanatate si bineinteles CNP si datele personale, eventual si vreun dosarel care n-ai habar ce contine. Pai, tu si altii ca tine care sunteti de acord acum cu aceste tehnici ,,moderne'' veti de plans. Te plimbi pe jos in spatiu restrans, flamand si fara medicamente ca orice detinut, ca orice sclav.

Crestini care le vor refuza vor fi prigoniti si poate vor fi considerati niste dusmani. Pot fi chiar martirizati, dar macar nu-si vor pierde si sufletul. Iar cei care accepta microcipul isi pierd si libertatea si sufletul. Asta e. Realitatea e dura si trebuie s-o infruntam duhovniceste. Cu Dumnezeu inainte!
Exact Antonia, să infruntăm și răbdâm toate câte or veni , având nădejde in Dumnezeu , dar nicăieri in Istoria noastră creștin Ortodoxă, demonstrația, mitingul și gălăgia nu au fost armă și scut bunului creștin. Răbdarea, dragostea și smerenia l-au caracterizat pe adevăratul iubitor de Dumnezeu. Protestele și mitingurile de stradă sunt străine Ortodoxiei . Dă-mi o singură invățătură sau pildă ce indeamnă sau ne invață la așa ceva !
judeci preoți, credincioși. Terfelești și judeci fără pic de bun simț și rușine ! Te dai drept etalon al credintei ? Ești continuu, in hulă și slavă deșartă si asta acum in Marele și Sfântul Post. Adio smerenie, adio iubire !
Vechi 24.03.2009, 19:48:34
emanuel2007
Guest

Implicit

va dau io un exemplu de vitejie impotriva ereticilor cotropitori : cele 49 de razboaie ale sfantului Stefan ce mare ... si altele la fel ... acestea sunt mult mai violente decat niste biete mitinguri pasnice ... parerea mea : cine crede ca a fi ortodox inseamna a fi numai bland si smerit nu are discernamant duhovnicesc ; a fi ortodox inseamna uneori sa ridici sabia si sa tai pe altii , asa dupa cum si Mantuitorul a sfatuit pe ucenicii Sai la Cina cea de taina ...
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 19:51:20
emanuel2007
Guest

Implicit

recomandare : recititi cartile de istorie si mai uitati-va la un film cu viata sfantului Stefan cel mare , sau cu Mihai viteazul ...
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 19:54:51
emanuel2007
Guest

Implicit

nu faptul ca ai sa fii nedreptatit prin cipuri este rau , andreicozia ... ci faptul ca prin cipuri te poate face sa pacatuiesti in mod fortat ... si prin asta capeti dosarel la Dumnezeu nu la masoni ...
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 22:32:16
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
nu faptul ca ai sa fii nedreptatit prin cipuri este rau , andreicozia ... ci faptul ca prin cipuri te poate face sa pacatuiesti in mod fortat ... si prin asta capeti dosarel la Dumnezeu nu la masoni ...
Ei, aici Emanuel a pus punctul pe I! Avem niste Parinti , care s-au exprimat referitor la chip. Eu pe acestia ii ascult, caci proorociile Parintilor, si sunt multi, se adeveresc pe zi ce trece.
Si apoi, nu vad sensul sa ne razboim intre noi. Mai aveti putintica rabdare, ca nu mai dureaza mult si vom vedea cu ochii nostri ce si cum.
In tarile ortodoxe s-a pus problema unui pasaport fara cip; dar ce facem noi, cei care ne aflam in afara granitelor? Oare de cata intelegere vom avea parte noi pe ici, pe colo, cand le vom vorbi de credinta noastra unora care nu mai stiu ce e aceea...Cam ce alternativa la pasaportul cu cip ne vor oferi?!?
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 22:57:56
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Ei, aici Emanuel a pus punctul pe I! Avem niste Parinti , care s-au exprimat referitor la chip. Eu pe acestia ii ascult, caci proorociile Parintilor, si sunt multi, se adeveresc pe zi ce trece.
Si apoi, nu vad sensul sa ne razboim intre noi. Mai aveti putintica rabdare, ca nu mai dureaza mult si vom vedea cu ochii nostri ce si cum.
In tarile ortodoxe s-a pus problema unui pasaport fara cip; dar ce facem noi, cei care ne aflam in afara granitelor? Oare de cata intelegere vom avea parte noi pe ici, pe colo, cand le vom vorbi de credinta noastra unora care nu mai stiu ce e aceea...Cam ce alternativa la pasaportul cu cip ne vor oferi?!?
De adeverit trebuie să se adeverească orice proorocie adevărată și orice Invățătură a Sf. Părinți nu poate în nici un fel pusă la indoială. Dar, de aici pănă a face miting , protest in stradă, organizat de un X sau oarecare Y , e complet în afara Bisericii și a oricărei Invățături. Oare rugăciunea nu mai este vrednică si cu folos ? Crezi tu Anca că cei 1000 sau câți or mai fi pe străzi il va sensibiliza pe Boc sau Băsescu sau pe parlamentarul Coate Goale ? Nu ! Mai multă incredere avem in stradă decât in Dumnezeu , in rugăciune sau in Biserică ? Asta vom face acum , schimbăm Biserica cu strada ? La câte nedreptăți vor mai veni , vom sta mai mult pe străzi mărșăluind ? Toți sunt masoni , spioni , preoții sunt in rătăcire, Sfântul Sinod e drăcesc ( așa s-a exprimat Manuel ) , etc. Oare nu noi inșine facem mai mult rău decât bine ? Râd ateii, sectanții de noi fraților. Ce nu au reușit alții , vom reuși noi până la urmă ! Vom crea tabere, fracțiuni , oare asta vrem ?
Vechi 25.03.2009, 18:46:02
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
Exemplifica te rog, listeaza... cum poti fi FORTAT sa pacatuiesti prin cip-uire ca mie unuia nu-mi vine nimic in minte: CU CE MA IMBOLNAVESC EU SUFLETESTE?

Dar te rog nu ma lua cu dogma si citate ci clar , lumeste

Eu ramin convins ca vremea CIP-ului de care vorbesc Sf Parinti este doar un REPER , adica in vremurile acestea se vor produce niste perturbari, schimbari semnificative, ...ca de ex, Criza asta falsa Economica care va duce la implementarea unei monezi unice in lume, destramarea familiilor, etc, etc SI nu faptul ca pecetluirea IN SINE ne va duce la pierderea Imparatiei
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 19:57:37
Banned

Implicit apartenenta la blocuri econo-militare

Citat:
va dau io un exemplu de vitejie impotriva ereticilor cotropitori : cele 49 de razboaie ale sfantului Stefan ce mare ... si altele la fel ... acestea sunt mult mai violente decat niste biete mitinguri pasnice ... parerea mea : cine crede ca a fi ortodox inseamna a fi numai bland si smerit nu are discernamant duhovnicesc ; a fi ortodox inseamna uneori sa ridici sabia si sa tai pe altii , asa dupa cum si Mantuitorul a sfatuit pe ucenicii Sai la Cina cea de taina ...
Emanuele, mai gindeste-te inainte sa dai exemple la care nu putem adera. Noi suntem trup si suflet afiliati la EU, bagati si CU O DEOSEBITA RIVNA specifica celui MIC si lingusitor in N a t o caracteristici straine lui Stefan Cel Mare, bine?

...si sa nu spui ca aceasta aderare este straina de tine, si au facut-o doar parlamentarii, ca nu te cred !!!...am facut-o cu totii inspumati la gura ...cum se spune
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 20:05:40
emanuel2007
Guest

Implicit

frate : E STRAINA DE MINE CU TOTUL ...
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 20:13:42
Banned

Implicit

Ti-ar fi placut mai mult sa fi locuit undeva asemanator Coreii de Nord sau Cubei cu pumnul permanent in gura?...sa vezi acolo Ortodoxie
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44