Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.03.2009, 00:20:41
paulspania paulspania is offline
Banned

Data înregistrării: 26.03.2009
Implicit Draga mea ce invata un cult neoprotestant:DACA IL PRIMESTI PE ISUS CA DOMN SI SALVATO

pentru geony

cei care se pocaiesc sunt cei pacatosi care au nevoie de iertare si ei stiu ca iertarea o primesc prin isus hristos..cel bolnav are trebuinta de doctor nu cel sanatos.
ca sa vezi ca si la noi trebuie sa traim o vita aproape de dumnezeu dupa botez te rog sa asculti o predica sa vezi ce accent mare se pune pe o traire sfinta ,aproape de dumnezeu

http://www.youtube.com/watch?v=w_8rO...995948&index=0

noi nu credem ca te-ai botezat si gata poti face ce vrei ca esti mintuit ci viata ta schimbata trebuie sa fie o apropiere de dumnezeu,o traire sfinta cautind sa te sfintesti si viata ta ,trairea ta sa arate ca tu este ci adevarat copilul lui dumnezeu.te rog mult daca poti sa asculti predica .este titrata in romana.
daca prin viata noastra ,prin umblarea noastra noi nu aratam ca suntem copii ai lui dumnezeu atunci degeaba ne numim crestini.
Vechi 28.03.2009, 00:18:11
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de paulspania Vezi mesajul
pentru geony

cei care se pocaiesc sunt cei pacatosi care au nevoie de iertare si ei stiu ca iertarea o primesc prin isus hristos..cel bolnav are trebuinta de doctor nu cel sanatos.
.

Dragul meu nu ma ontereseaza catusi de putin de pocainta voastra, MA DERANJAZA CA ABORDATI OAMENII CU ACELE CUVINTE :crede si te boteaza si vei fi mantuit....asa au reusit SECTARII sa prinda teren, asa multi criminali au crezut ca Domnul ii iarta doar cu 3 vorbe si o baita buna...
De ce nu spuneti ca mai au de a se lupta sa faca binele si sa nu ramana ca TRANTORII care nu fac nimic in stup...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50