![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doarunom, atunci cand te angajezi la o compamie sau la o institutie publica, incearca sa ocupi un post pentru care esti competent, urmand ca in timp sa promovezi pe baza acumularii experientei si a perfectionarii pregatirii tale. Numai asa vei constata ca poti indeplini atributiunile postului fara sa te stresezi. Daca doresti de la inceput un post ale carui atributii te depasesc, te vei simti mandru ca esti deasupra altora dar, concomitent, vei simti ca esti napadit de sarcini pe care nu le poti rezolva si devii nervos, manios, stresat, din ce in ce mai nesigur de scaunul tau pe care te straduiesti din rasputeri sa-l mentii, dar care se clatina tot mai mult si risti sa fii concediat. Incearca asadar sa ocupi postul care ti se potriveste si va fi bine pentru tine, iar stabilitatea in companie / institutie este asigurata.
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc tuturor pentru sfaturi!
Intamplator am dat peste un citat de Sfântul Tihon din Zadonsk care mi se potriveste de minune: „Mulți oameni par smeriți și blânzi atâta vreme cât nu sunt jigniți; dar îndată ce simt că li se aduce o jignire, se mânie și se aprind și fac zgomot ca un fier încins când se toarnă apă peste el. Deci jignirea dă pe față ce se ascunde în inimă: mânia sau blândețea. De aceea, printre altele, îngăduie Dumnezeu vorbirea de rău și necazurile, ca pricepându-ne neputința să ne grăbim a o tămădui prin harul Lui. Așa înveți să-ți cunoști inima." ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Ce vrei să spui, că eu scriu aberații? Nu, scriu adevăruri. Aici, pe pământ, e și rai, e și iad... Dincolo, dacă există un dincolo, și eu cred că da, pășim curați, fără de păcat, pentru că tot ce-am făcut rău, plătim aici... [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Da, uneori le vorbeste dreptilor si sfintilor. Insa suntem sfatuiti sa nu credem in autenticitatea vedeniilor de zi sau de noapte sau a chiar a viselor. Eu unul asa stiu. Si de va veni insusi Hristos in fata ta in aratare, ai voie sa fii sceptic de veridicitatea a ceea ce vezi si El nu se va supara. Ca dovada pilda stapanului care pleaca si lasa sluga sa aiba grija de casa sa si versetul care spune ca diavolul se poate preface in inger de lumina pentru a-i pacali pe cei creduli.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sincer,nu as indrazni sa ma compar cu Silvia,fiindca eu am foat intotdeauna elev si nu pedagog.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Bună dimineața, Ory!
|
|||
|
|||
![]()
Multi au hulit pe Duhul Sfant, deci ajung in iad iar cale de intoarcere pentru ei nu mai exista. Doar chinurile vesnice!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Dispui de dovezi concrete? Chiar crezi? Inca nu ai trecut de varsta povestilor?[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Dogma nu trebuie pusa la indoiala! Cei care incearca asta isi smintesc mintea iar focurile iadului ii asteapta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]M-am lămurit. Aiurezi! Dar să știi că la spital nu e ca la aprozar... E deschis non stop...[/COLOR]
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Frica de cel rau | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 5 | 03.09.2011 21:58:02 |
mi-e frica | arle | Exorcismul | 90 | 11.11.2010 16:23:06 |
mi-e frica sa ma duc la spovedanie | mihai_m | Pocainta | 20 | 15.08.2010 23:53:40 |
Frica | silverstar | Generalitati | 26 | 04.11.2006 16:04:52 |
|