Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.04.2009, 00:19:40
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de coman Vezi mesajul
scrable,vrei sa stii ceva? ( cu riscul de a-mi sterge iar adminul postarea) ce cauti tu mai pa ci ? sustii niste teorii uzate,nefondate si cu siguranta nici un ortodox nu te crede, fa-ti un serviciu si inceteaza ,,,
Crezi ca mie imi place sa tot explic si sa pierd timpul pe threadul asta? Nu, dar atata timp cat oamenii tot incearca sa-mi arate ca nu am dreptate, nu pot sa las lor ultimul cuvant, cand am contraargument la dispozitie.

Pe de alta parte, daca continui sa fac asta, apar oameni ca tine din neant care se intreaba ce caut eu pe aici si-mi cer sa incetez.

Daca nu-ti convine ce am de spus, du-te si citeste alte discutii, sau vino cu argumente, nu-mi spune ca vin cu teorii uzate fara sa-ti probezi spusele.

Numai bine.
Reply With Quote
Vechi 04.04.2009, 01:41:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Crezi ca mie imi place sa tot explic si sa pierd timpul pe threadul asta? Nu, dar atata timp cat oamenii tot incearca sa-mi arate ca nu am dreptate, nu pot sa las lor ultimul cuvant, cand am contraargument la dispozitie.

Pe de alta parte, daca continui sa fac asta, apar oameni ca tine din neant care se intreaba ce caut eu pe aici si-mi cer sa incetez.

Daca nu-ti convine ce am de spus, du-te si citeste alte discutii, sau vino cu argumente, nu-mi spune ca vin cu teorii uzate fara sa-ti probezi spusele.

Numai bine.
Absurditatea ta, ca să nu-i spun altfel, nu are limite ! Măi omule ce te frământă ceva , în care ori cum nu crezi ? Stai băiatule la Generalități și lasă bășcălia asta mascată ! Ți se spune odată, de două ori, de nouă ori , dar văd că n-ai pic de bun simț .
Vechi 04.04.2009, 07:42:06
coman's Avatar
coman coman is offline
Member

Data înregistrării: 11.04.2008
Locație: baia mare
Implicit

scabrlle,argumente gasesti aiici cate vrei,daca esti atent putin.Daca tot iti *place* teoria ta sustine-o cat vrei,dar nu pe un forum ortodox.Multi frati de pe aci ti se adreseaza frumos,au rabdarea ta,au adus argumente.Daca tot te tii destept,fii amabil si spune-mi ce te deranjaza sa crezi?(in DUMNEZEU,SF.LUMINA), Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 04.04.2009, 07:47:51
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coman Vezi mesajul
scabrlle,argumente gasesti aiici cate vrei,daca esti atent putin.Daca tot iti *place* teoria ta sustine-o cat vrei,dar nu pe un forum ortodox.Multi frati de pe aci ti se adreseaza frumos,au rabdarea ta,au adus argumente.Daca tot te tii destept,fii amabil si spune-mi ce te deranjaza sa crezi?(in DUMNEZEU,SF.LUMINA), Doamne ajuta!

Nu pune la suflet, ca lui Scrabble ii place mult sa se joace, sa zgndare, si stii...mereu cade cite unul.
In primul rand eu cred mult, ca daca el nu ar crede nici macr nu ar fii prezent aici, insa trebuie sa se convinga.
Deci, solutia ar fii: sa mearga in persoana si sa vada!!!
Ce ziceti de asta?
Vechi 04.04.2009, 13:41:23
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Nu pune la suflet, ca lui Scrabble ii place mult sa se joace, sa zgndare, si stii...mereu cade cite unul.
In primul rand eu cred mult, ca daca el nu ar crede nici macr nu ar fii prezent aici, insa trebuie sa se convinga.
Deci, solutia ar fii: sa mearga in persoana si sa vada!!!
Ce ziceti de asta?
Nina dragă, cred că răspunsul cel mai bun îl găsim la topicul "Increderea în propria persoană" de la "Pocăință". Costel și Constantin, au găsit un răspuns , ce bine se potrivește și aici și nu numai. Ultima postare a lui Constantin la acel topic , face o analiză ceva mai amplă și extrem de pertinentă.
Vechi 04.04.2009, 22:44:45
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
atata timp cat oamenii tot incearca sa-mi arate ca nu am dreptate, nu pot sa las lor ultimul cuvant, cand am contraargument la dispozitie.
Sa incetam a-i da argumente lui scrabble.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2009, 22:15:31
adaniel's Avatar
adaniel adaniel is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Sa incetam a-i da argumente lui scrabble.
Scrabble sa fie incins pe rug pana trece la dreapta credinta, crestin ortodoxa, singura adevarata si placuta lui Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2009, 00:34:55
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de adaniel Vezi mesajul
Scrabble sa fie incins pe rug pana trece la dreapta credinta, crestin ortodoxa, singura adevarata si placuta lui Dumnezeu.
La credinta se trece de buna voie. Deci, nu asta spuneam, adaniel, ci sa nu-i mai dam argumente, caci prin acestea il fortam sa ia atitudine. O spune singur; iar argumentelele lui nu corespund adevarului. De ce sa-l ispitim? Nu are nici un rost.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Minune, Filmul despre Lumina Sfanta de la Ierusalim Ion Pop Generalitati 3 01.08.2011 20:24:58
Lumina Sfanta de la Ierusalim: Rezultatele analizei fizicienilor georgeval Teologie si Stiinta 25 24.11.2010 23:00:06
Sfanta Lumina de la Ierusalim FLORINUTA Intrebari utilizatori 0 20.03.2010 17:03:23
Sfanta Lumina de la Ierusalim ileana61 Despre Biserica Ortodoxa in general 40 17.01.2009 17:56:11