![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am citit de doua ori ca sa inteleg si, tot nu pot sa cred si nu stiu ce sa inteleg ..Pai in [COLOR=red]LEVETIC [COLOR=black]scrie clar :[/COLOR][COLOR=black] [/COLOR][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=black] 3.17 [COLOR=blue]ESTE LEGE VESNICA[/COLOR] si pentru toti urmasii [COLOR=black]vostri[/COLOR] din toate asezarile voastre ,ca grasimea si tot sangele sa nu-l mancati .,, [/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black] [/COLOR][/COLOR] [COLOR=red][COLOR=#000000] 7.26 ,,[COLOR=#ff0000] Nici un fel de sange sa nu mancati [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=black]in toate cetatile voastre,nici din pasari, nici din dobitoace.,,[/COLOR] [COLOR=red][COLOR=#000000][COLOR=#ff0000] [/COLOR] [COLOR=#000000] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=#000000] 7.27 [/COLOR] Tot cel ce va manca sange, acela se va starpi din poporul sau". [COLOR=black]sau[/COLOR] [COLOR=black]o alta[/COLOR] [/COLOR][COLOR=black]traducere ,, Oricine va manca sange de orice fel va fi nimicit din poporul sau ,, Deci, exista porunca divina care spune categoric NU .In Fapte la fel sa face referire la aceasta interdictie .[/COLOR][COLOR=black] Cat despre straini ..tot in LEVETIC [/COLOR] [COLOR=black]19.33 De se va aseza vreun strain in pamantul vostru ,sa nu-l stramtorati. [/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] 19.34 [COLOR=red]Strainul[/COLOR],care s-a asezat la voi ,sa fie pentru voi ca si bastinasul vostru ;[COLOR=red]sa-l[/COLOR] [COLOR=red]iubiti[/COLOR] [COLOR=red]ca[/COLOR] [COLOR=red]pe[/COLOR] [COLOR=red]voi[/COLOR] [COLOR=red]insiva[/COLOR],ca si voi ati fost straini in pamantul Egiptului .Eu [COLOR=black]sunt[/COLOR] Domnul Dumnezeul vostru. 19.35 Sa nu faceti nedreptate la judecata ,la masura,la cantarit si la masuratoare[COLOR=black].,, [/COLOR] [COLOR=black] Exista un proverb ,,fiecare padure cu uscaturile ei,, de ce n-ar avea si evreii uscaturile lor ? ( asta ma duce cu gandul la Catavencu ,, numai evreii sa n-aiba falitii lor ?) Doamne ajuta ! [/COLOR]
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stiinta moderna - produs al teologiei evreiesti! | LgMihail | Teologie si Stiinta | 18 | 05.03.2013 14:27:25 |
Cum oare nu L-au recunoscut evreii? | Mikhael | Iudaismul | 349 | 08.06.2011 04:03:53 |
divort recunoscut de biserica? | alex190 | Nunta | 48 | 05.10.2009 20:54:05 |
Sarbatorile evreiesti | Evreulcelales | Iudaismul | 15 | 09.08.2009 15:35:09 |
|