Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2009, 08:09:23
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Singura sansa sa mai avem un NOI, care se gindeste global nu individual ar fi un partid- pepiniera de oameni integrii care sa fie identificati usor de tot poporul. ACum ca ne apropiem de momentul colapsului, cred ca ar trebui sa ne punem serios aceasta problema.

Cine va putea sa fie integru, o mina ferma care sa respecte angajamentele asumate si sa inchida robinetul de scurgere al banilor din bancile romanesti catre occident
Aici este marea problema!
Lucrurile ar fi perfecte dacă majoritatea românilor nu ar fi mai interesați de Elodia & co. ( și totuși care e faza cu Elodia că am auzit spunând unul chestia că românii sunt mai interesați de Elodia decât de țara asta ? ) și s-ar interesa de poporul ăsta. Dar cât timp pot avea un trai bun nu le pasă că suntem vânduți. Comunismul ăsta a distrus dragostea de țară ( sau alt curent? nu știu ), au distrus intelectualii care erau în stare să conducă poporul cum trebuie iar noi am ajuns niște servitori care acceptăm orice și frustrarea ne-o eliberăm în TV și alte plăceri. Îmi spunea cineva că de asta e așa rău în țara asta că nu avem intelectuali adevărați, că acum îi naștem după ce i-a ucis comunismul și altcineva spunea că din cauză că suntem obișnuiți ca în timpul comunismului să tăcem fără să ne cerem drepturile.

ON TOPIC: eu nu pot avea încredere într-un Duda cum nu pot avea încredere nici în Traian Băsescu și orice alt politician care e la putere acum. De ce? Pentru că oamenii ăștia nu prea au fost crescuți cu mărime de suflet ci ori au fost crescuți plin de bani ori au călcat pe mulți ca să ajungă la bani. Iar dacă apare cineva care poate chiar este sincer nu va primi mai mult de 1% voturi. E și normal pentru că e necunoscut și va fi ucis de marile partide. Oricum sper că nu voi mai posta la topicul ăsta că totuși în perioada asta de post e cel mai nepotrivit să discutăm de politică și să aruncăm cu pietre în politicieni chiar de ar fi cei mai corupți oameni din lume.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Manastirea Radu Voda modoran mariana Intrebari utilizatori 7 21.04.2012 22:29:43
radu voda cristina mioara Generalitati 1 28.07.2011 21:11:10
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei hmiron Generalitati 4 02.09.2009 15:16:02
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! radulia Umanitare 2 18.05.2008 21:00:54