Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.04.2009, 15:35:40
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Știu. Sunt informată. Cunosc lumea în care trăiesc. În cazul multora s-a făcut un act de dreptate. Oamenii n-au cerut despăgubiri pentru nimic ci pentru ceea ce, abuziv, li s-a luat. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Numai că noi, aici, discutăm despre rege, un rege care ar trebui sa-și iubească poporul, să-l înțeleagă și să-l ajute. Ori, ce a făcut Mihai? [/COLOR]
[COLOR=green]Da' am mai spus și n-are sens să mai repet...[/COLOR]
Sigur ca discutam despre rege; faceam doar o analogie. Nu stiu pe ce se bazeaza parerea ta despre casa regala; i-ai intalnit, ai vorbit cu ei? Eu am avut onoarea de a-i intalni si inca imi aduc aminte de costumul vechi, purtat cu demnitate pe care il avea regele pe el. Regina Ana, deasemeni o rochie purtata si raspurtata. Printesea Margareta mi s-a parut deosebit de calda si comunicativa, iar Radu Duda un gentleman adevarat. Dar asta desigur e parerea mea. Dumnezeu i-a smerit in fel si chip, toata viata dupa abdicare. Cine a avut curiozitatea de a le citi viata, stie ca au crescut gaini in Anglia. Daca ar fi plecat cu trenul de aur ar mai fi fost obligati sa munceasca la cresterea gainilor? Evident ca nu.
Daca ai vrea cu adevarat sa stii, au facut multe pentru romani, dar asta numai daca vrei sa stii. Dar daca parerea ta e formata si nu vrei sa o schimbi, atunci nici o tona de dovezi nu te vor convinge. Poate un singur lucru ar fi graitor: implicarea in politica a A.S. Radu Duda. Si eu sunt curioasa cati il vor alege, caci suntem indoctrinati ca popor pana in maduva oaselor si nu ne stim interesul. E greu sa ne desprindem de comunism, pe care il mai inhalam inca prin toti porii, dandu-le vechilor comunisti posibilitatea de a-si bate joc in continuare de romani. Strangeti bine cureaua, caci va fi si mai greu!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Manastirea Radu Voda modoran mariana Intrebari utilizatori 7 21.04.2012 22:29:43
radu voda cristina mioara Generalitati 1 28.07.2011 21:11:10
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei hmiron Generalitati 4 02.09.2009 15:16:02
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! radulia Umanitare 2 18.05.2008 21:00:54