Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Nu ai găsit nici o soluție.Este doar adevărul tău care poate fi eronat.
Ori ierți ori nu ierți.ori iubești ori nu iubești.Tu iartă dacă poți și lasă- l pe Dumnezeu să judece.De unde știi cine a greșit poporului român? De unde știi cum îi judecă Dumnezeu pe unii sau pe alții?
|
Cum iti imaginezi tu ca judeca Dumnezeu pe cei care au legalizat homosexualitatea si incestul ? Din moment ce ele sunt pacate strigatoare la cer si anumiti oameni le-au legalizat dpdv juridic , cum iti imaginezi tu ca ii judeca Dumnezeu ? Sa nu-mi spui ca tu chiar crezi ca ii iarta fara macar sa intoarca ceea ce au facut ! Adica pe cei care fac asemenea pacate Dumnezeu ii judeca , iar pe cei care le-au inlesnit nu ? Invata si gandeste-te la Dumnezeu ca la Dumnezeu si la oameni ca la oameni . Nu stiu ce varsta ai , dar iti dai si tu seama ca referitor la cele doua spuse mai sus nu stiu ce pardon exista . Mai ales ca incestul se pedepseste in majoritatea tarilor din lume si nu stiu cat de mai europeni am devenit noi prin asta . In zona noastra de tara asa ceva este mai rar intalnit ( nu vreau sa dau cu pietre in nimeni ) , dar sunt zone ale tarii unde tați si fiice au facut copii . Gandeste-te , poate ai auzit despre cazul de incest din Austria . Daca da , imagineaza-ti un tata roman care face vreo 7 copii cu fiica sa , pe care o sechestreaza si o forteaza sa faca asa ceva , caci nici un copil cred ca nu ar face sex cu tatal sau . Copii acestia risca sa se nasca bolnavi , iar sa-i avortezi este pacat . Nu vreau sa-i jignesc pe acesti copii care s-ar naste din asemenea relatii , dar vor fi mereu stigmatizati de societate , mai ales in cea rurala ( gandeste-te cum se vorbeste despre copiii din flori si atunci da-ti seama cum se va vorbi despre cei rezultati in urma unor asemenea relatii desi , repet , nu au nici o vina ) . Multi nu au facut incest macar de frica legii juridice , de frica sa nu intre in puscarie si sa nu ajunga "fetita " cuiva pe acolo , ca acuma si asta e legal , nu ?
Daca te uiti la raspunsurile care mi s-au dat pe forum , ai sa vezi ca exista manie sfanta sau binecuvantata . Inteleg ca iert ceea e mi-au facut mie , dar crede-ma , m-a cutremurat cand am auzit-o pe o buna prietena de-a mea acum mai multi ani zicand ca ea ar incerca sa aiba o relatie cu o fata si crede-ma , si-ar fi gasit . Tu cum te-ai simti intr-o asemenea situatie ? Eu am ramas " blank " , lemn cand am auzit-o . Nici nu am stiut ce sa-i zic . Nu era genul de om religios , dar nici ultima tarfa nu era si avea si prieten stabil . Am cunoscut o fata din Belgia odata , nu avea nici 18 ani , era virgina si zicea ca e bisexuala . Probabil ca avea relatii cu fete sau doar asa credea ea ca e bisexuala , nu stiu sigur . si crede-ma , era si frumoasa si despteapta , cum mai rar gasesti in zilele astea . Acolo ai vrea sa ajunga copii tai ? Ca frica de Dumnezeu e " pasare " rara in vremurile noastre .
Poti tu sa ierti ceea ce au facut societatii romanesti ? Sau vrei sa spui ca nu au facut nimic rau ?