![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Luchian, Geo.nektarios ti-a dat raspunsul.
Luchian, a spune adevarul nu inseamna a judeca. Numai bine si Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar a nu-si permite un preot sa zica adevarul, nu mi se pare corect din partea lui. Nici un preot nu trebuie sa ascunda adevarul, caci se incarca singur de pacate. Asta mi-a spus preotul mai sus amintit. |
|
|||
|
|||
![]()
mai fratilor, tot imi dati cu canoanele bisricii si sunt convins ca le respectati intocomai, mai ales cei casatoriti sunt convins ca ati respectat si respectati toate cele 10 sau 11 canoane pentru savarsirea casatoriei , precum si canoanele sub care trebuie sa se tina casatoria. Cine este cel care respecta toate canoanele acela sa judece, nu noi.
Eu v-am intrebat asa: daca din vreo mare ratacire a politicienilor nostri nu ne vom mai putea tine slujbele in biserici si vom fi prigoniti, daca ni se va lua tot, din diverse motive si pentru ca sa ne traim viata alegem sa plecam din tara asta, ajungand in alta tara, ce vei face? te tii de credinta stramoseasca sau de lepezi? Cat despre ratacirile bisericii lor..., mai bine ne-am uita la a noastra . Ce ne sfatuiesc marii duhovnici ai tarii acestuia si ce declara luminatele fete... Peste tot e la fel si ne pierdem incercand a judeca pe altii, in loc sa ne rugam pentru ca Dumnezeu sa ne/ii ajute. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Luchian, decat sa repeti mereu acelasi lucru, mai bine ai cauta sa vezi cum poti sa repari greseala pe care ai facut-o! Nu ti-o spun cu rautate, dar Anca-Miha are dreptate. Daca duhovnicul tau nu ti-a spus ca e o greseala, inseamna ca ori nu stie canoanele, ori e prea ingaduitor, si in cazul asta greseste.
Numai bine!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si asa, din tampenie in tampenie, ajungem la suspiciunea generalizata. Ma uit cu tristete cum dracu' isi bate joc de oameni folosind o arma redutabila care se afla asupra victimei: prostia. Mi se pare mie sau prostia pe stil nou si prostia pe stil vechi folosesc acelasi limbaj? |
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer iertare pentru tonul si cuvintele folosite mai sus. Si pentru iesirea din subiectul topicului de fata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper sa -ti lumineze Dumnezeu calea si sa alegi ce este bine. Succes |
|
|||
|
|||
![]()
Deci viitorul socru este preot ortodox, ati vorbit despre casatorie, dar tu nu stii mai nimic despre ce te diferentiaza de credinta ortodoxa. Iarta-ma, dar imi vine greu sa cred ca nu ti s-a spus de ce viitorul tau sot, care este ortodox, trebuie sa aiba parte de cununie ortodoxa. Senzatia mea e ca ai postat aici doar ca sa deschizi subiectul, puteai insa sa o faci in mod direct. Acceptindu-ti totusi jocul, sfatul meu este sa accepti mirungerea si intoarcerea la ortodoxie si astfel o sa cistigi odata cu un sot si calea cea dreapta spre mintuire.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
casatorie, stil vechi |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
pentru o casatorie pe stil vechi | doca | Botezul | 30 | 08.09.2012 19:29:55 |
biserica ortodoxa de stil vechi | silviu.pintilie | Secte si culte | 6 | 12.11.2010 14:03:30 |
casatorie cu ortodox de stil vechi | doca | Nunta | 1 | 31.01.2008 15:06:59 |
Biserica Ortodoxa de Rasarit( Stil vechi) | teogtf | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 43 | 06.11.2006 10:37:07 |
|