Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.04.2009, 10:40:09
emanuel2007
Guest

Implicit

ca o ultima precizare , acest soi de oameni , preoti sau mireni care fac asemenea " pogoraminte " sunt numai formal in biserica ortodoxa , sau cel mult asa cum zicea si parintele proclu : cu un picior in biserica si cu unul in afara ei " asta in prezent , insa , in viitorul apropiat vor cadea , majoritatea din ei , cu ambele picioare in afara si vor deveni definitiv anatema ; imi pare foarte rau sa spun asta , este foarte trist si tragic , da nu am ce face : trebuie spus si adevarul , pentru ca macar foarte putini care mai sunt oarecum constienti si mai cred in proorocii , sa le mai vina cat de cat minte la cap ; deci o spun din compatimire , nu din judecare : io nu am nimic cu cei care vor sa mearga pe alta cale si care cred ca calea lor e buna si mantuitoare ; asa cum nu am nimic si nu ma bag in treburile sectantilor , asa nu ma bag nici in treburile celor care vor sa mearga pe calea " pogoramintelor " diavolesti ...

este inevitabil : ce e scris ca va fi oricum va fi , indiferent ce vom face noi ...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Doi tineri crestini casatoriti dorm in strada... laurastifter Umanitare 16 27.11.2014 09:26:02
Sfaturi pentru tanari casatoriti Dia20_diana Nunta 19 10.08.2012 14:32:23
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? sophia Nunta 101 02.06.2009 16:12:37
TINERI CASATORITI saccsiv Nunta 9 14.01.2008 18:15:19