Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.04.2009, 15:32:06
eduardd
Guest

Implicit

Eram intr-un pelerinaj cu Tavi (baiatul meu care e mai inalt decat mine..) de 4 zile. Ne-am oprit la Tarcau. Curent electric nu era sau aveau un genetrator parca..nu imi amintesc exact insa stiu ca era o bezna cand am ajuns.. ca Tavi nu a vrut sa ramana in chilie a mers cu noi la vecernie+ priveghere. Peste noapte a adormit in biserica.. Cand s-a terminat slujba (pe la 3 dimineata) s-a trezit deodata spunand, mama vreau si eu litie. A doua zi era sarbatoare si se facuse litie (probabil prin somn..asa a mai auzit cate ceva din slujba) Cum ramasesem ultima (asteptam sa se trezeasca nu a mai ramas nicio bucata de litie pe masa. Nu stiam ce sa fac.. deodata vad un calugar batran, schiop si foarte f. slab ca vine spre noi si imi intinde o bucata de prescura. Zambeste si ii spune lui Tavi, uite, ia bucata mea de paine ca ai stat in biserica pana acum.. s-a intors spre mine si a spus simplu, iarta-ma! Am inghetat! Niciodata nu am simtit ca atunci taria si puterea cuvantului "iarta-ma". Desi am mai mers la Tarcau niciodata nu l-am revazut pe batran. Stiu ca multi traiesc in pustie si vin doar la sarbatori ca sa se imparatseasca ...cine stie..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ascultare de duhovnic? Fani71 Pocainta 72 01.03.2012 00:04:37
o predica frumoasa marius.b. Generalitati 1 01.08.2011 00:18:41
Constiinta sau ascultare? tudor2012 Calugarul 31 03.02.2009 00:44:00
O povestioara frumoasa mirelat Generalitati 0 14.04.2008 01:27:46