![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Personal, nu sunt la zi cu toate stirile ProTV, Antena sau alte asemenea canale, si nu ma simt leguma, din contra, chiar inca am atatea pe care nu apuc sa mi le pun in ordine.
Cine se poate uita la toate stirileTV cu discernamant, bravo lui. Pe mine ma mahnesc si ma fac sa nu mai suport orasul. Asa ca, le las altora.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
e foarte simplu de comentat despre ceva,dar cind te lovesti de lucru respectiv atunci e mai greu cind vezi ca totul sa inchis in jurul tau,si ai senzatia ca chiar si cerul sa inchis atunci e mai greu te rogi si ai impresia ca totul e in zadar te luptii cu deznadejdea si nimic nu se intimpla si iara te pleci in rugaciune si crezi ca poate nu te rogi destul incepi sa cauti de ce nu te aude nici cerul si tot asa, si atunci comentarile par fara culoare,ma scuzati au fost niste ginduri la miezul nopti doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
A deznadajdui ,pentru mine ,inseamna a te da batut.Exact cum Iuda a deznadajduit , crezand ca n-o sa mai poata avea iertarea lui IISUS,s-a dat batut si l-a lasat pe diavol sa castige luindu-si viata.(Ionela)
|
||||
|
||||
![]()
Exact. Chiar daca biruirea vrajmasului este imposibila de unul singur, niciodata nu trebuie sa capitulam in fata acestuia si sa zicem ca nu avem sanse in fata lui. Il avem pe Hristos in noi, deci avem mare putere.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru mine ce este mai grav sunt actiunile disperate care sunt adesea intreprinse de cei atinsi de deznadajduire. A te da batut poate avea si aspecte pozitive. Te poti da batut in fata unei prostii in care te-ai complacut. |
|
|||
|
|||
![]()
foarte frumos am ochi in lacrimi,dar ce sa facem unul singur a putut zice asa, noi nu sintem vrednici nici sa ridicam privirea spre el,cu toate ca scrie in biblie ca D-zeu nu si intoarce fata de la noi,si nu doreste moartea pacatosului pentru ca nu are nici unul de pierdut,si daca noi facem un pas spre el,el face sapte spre noi,asta scrie dar mai trebuie sa ai credinta sa crezi si daca ai credinta atunci nu mai esti in deznadesde dar sub lovituri mai uiti ,si atunci apar toate deznadejde,indoiala,neincredere si lupta devine tot mai grea doamne ajuta
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna? | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 42 | 17.12.2011 00:11:19 |
Ce inseamna? | florin.oltean75 | Generalitati | 8 | 24.07.2011 10:59:13 |
ce inseamna...? | victortiti89 | Din Vechiul Testament | 1 | 18.05.2011 11:51:40 |
Ce inseamna.... | Noesisaa | Generalitati | 6 | 31.03.2011 13:10:17 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
|