![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca nu-i de loc sa "cunosti" gindurile cuiva cu care traiesti impreuna ani de zile. Daca necuratul observa zi de zi toate privirile noastre, gesturile, stie ce citim, stie carora ispite cadem prada mai usor, ce patimi avem, ce necesitati deosebite, cum actioneaza bucuria/nedreptatea samd...asupra noastra, ii este foarte usor sa deduca cam ce gindim. Cred ca se inseala destul de rar, pentru ca alta ocupatie inafara sa ne pierdem noi mintuirea, nu are! Noi sintem job-ul lui 100% si asta este f. constincios si n-are nevoie de pauze, concediu. Marea lui problema este faptul ca prin pocainta sincera ii putem distruge munca de ani de zile si mai ales ajutorul Ingerului pazitor, a Sfintilor, a Maicii Domnului care ii stau impotriva daca noi o dorim.
Si nu in ultimul rind MAREA IUBIRE A LUI IISUS! (care asteapta rabdator zeci de ani sa ne reintoarcem, rasplateste inmiit putinul bine facut de noi samd) |
|
|||
|
|||
![]()
Am mai avut mai de mult cu cineva discutia asta si ideea era cam asa:
Diavolul nu iti poate cunoaste gandul ca atare dar il poate intui din gesturile noastre. Si asta este deja destul de mult, pentru ca sunt multe gesturi care ne dau de gol, gesturi pe care un alt om daca ar fi prezent cu noi in camera nu si-ar da seama. Plus sunt acele reactii subtile ale corpului pe care probabil ingerii decazuti le pot percepe dar noi nu. Si de asemeni ne poate trimite anumite ganduri si urmari reactiile noastre din care poate deduce anumite inclinatii, intentii, etc. De asemeni ne cunoaste gandurile care i le adresam. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu daca aud ca un tibetan sau un indian poate afla gandurile unui om pentru mine e clar ca informatiile nu le primeste de la Dumnezeu ci de la diavol.. deci cum poate sa spuna cineva ca diavolii nu stiu gandurile cand pe unii ii 'inzestreaza' cu aceasta capacitate?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/razboiulcrestinilor1.htm |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ne cunoaste Dumnezeu gandurile? | moldoveanu | Din Vechiul Testament | 85 | 11.08.2012 21:22:12 |
Cunoaste-te pe tine insuti | florin.oltean75 | Generalitati | 12 | 10.01.2012 16:39:59 |
Cineva cunoaste vreun preot cu mult har....? | mehiel | Vrajitoria | 10 | 22.11.2011 13:26:00 |
Pentru a ne cunoaste mai bine | chefdejoaca | Generalitati | 5 | 02.12.2010 11:04:09 |
cunoaste cineva? | Ioana-Andreea | Preotul | 2 | 21.03.2010 21:36:18 |
|