Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2009, 10:49:55
Daniela-Iulia Daniela-Iulia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.02.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

nu stiu despre ce Parinte e vorba, nu stiu ce a facut si nici nu ma apuc sa-l cercetez eu,
si nu am chiar asa masura sa ma rog pentru toti, cind nici timp de a ma ruga pentru mine si a lua aminte la mine nu am
(sunt insa binecuvintati de Dumnezeu care sa se roage pentru toata lumea)

insa bine e sa ne rugam pentru cei care ne-au tulburat, care ne-au afectat, si daca ne-au gresit personal, bine e sa le cerem noi iertare si sa ne smerim lor (pentru caz general, ca cel al discutiei, bine e sa ne rugam pentru dumnealui, pentru noi, si pentru cei care s-au tulburat)

si chiar de rugaciunile personale nu au asa putere si patundere si raspuns, rugaciunea multora mult poate face,
tulburari in Biserica au fost si vor fi multe, e vorba de oameni, si nimeni nu e fara de pacat, caci de zici ca fara de pacat este cineva, atunci este minciuna,
e vorba de oameni care daca lasa doar o clipa pavaza si cercetarea de sine pot cadea simplu in ispita
dar de asta e lasata taina spovedaniei, a curatirii, de asta e lasata rugaciunea unuia pentru altul, de asta e lasata porunca de a face iubire cu aproapele (iubire intru Hristos), si a pretui legea iubirii mai mult ca legea talionului
Vechi 06.05.2009, 10:57:07
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniela-Iulia Vezi mesajul
insa bine e sa ne rugam pentru cei care ne-au tulburat, care ne-au afectat, si daca ne-au gresit personal, bine e sa le cerem noi iertare si sa ne smerim lor (pentru caz general, ca cel al discutiei, bine e sa ne rugam pentru dumnealui, pentru noi, si pentru cei care s-au tulburat)
si chiar de rugaciunile personale nu au asa putere si patundere si raspuns, rugaciunea multora mult poate face,
Subscriu din toata inima initiativa ta Daniela! Ma bucur ca mai sunt oameni ce gandesc/simt astfel. Domnul si Maica Domnului sa ii lumineze pe Ierarhii nostri sa ia decizia corecta!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei maria-15 Generalitati 7 09.01.2013 14:38:47
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? elom Generalitati 40 18.07.2012 13:10:38
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 22:34:34
IPS Teodosie padrevicentiu Generalitati 1 12.09.2009 21:08:35