![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt foarte de acord dar spune-mi ce sa faci cand simti ca totul a fost in zadar? cand simti ca tu oferi jertfa dar cel de langa tine fuge ...cauta altceva imediat si nu ii pasa ...nu spun ca toti sunt la fel doar ca tendinta cand suferi este sa generalizezi ,fenomenul nu este unic se intampla de ambele parti si o stiu ...doar ca barbatul fuge de responsabilitate cand ar trebui sa vada ce frumoasa este responsabilitatea in doi ,mai ales atunci cand iubesti cu toata fiinta ta...in ziua de azi mai rara aceasta calitate ..pacat Oricum aceste randuri trezesc in mine speranta ca este posibila dar cere rabdare multaaa : "Dragostea indelung rabda;dragostea este binevoitoare,dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta,nu cauta ale sale,nu se aprinde de manie,nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate ,ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.Dragostea nu cade niciodata..."
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Iubirea | iosif | Generalitati | 127 | 30.03.2013 10:30:24 |
Iubirea | caiusltd | Rugaciuni | 1 | 27.08.2010 16:01:07 |
Taina | yulyus | Rugaciuni | 0 | 28.01.2010 22:45:07 |
Iubirea | silverstar | Generalitati | 10 | 17.01.2007 12:37:35 |
|