Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2009, 18:11:31
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Dom-le saracu reporter Razvan Chiruta e posedat,poftiti ce articol a scris in Catavencu acum cateva luni,de a aparut acum de curand.
Un prieten de al sau a vrut sa ii faca un bine sa il duca la moliftele Sfantului Vasile cel Mare dar s-a speriat si a fugit:
http://www.catavencu.ro/noaptea_diav...uiti-7383.html
Cel mai simplu este sa-l denigrezi pe jurnalist ca in felul acesta si ce a scris bine sa intre sub semnul intrebari! NU tine prietene.
Sincer merg de ani de zile la Molifte dar in locul lui nici eu nu stateam acolo. Nu-mi doresc sa vad nici demonizati nici exorcisme si nu cred ca poti devenii credincios venind in contact cu diavolul! Biserici/minastiri/schituri profesioniste in exorcisme nu-mi inspira nici o incredere. Iisus a facut asa ceva fara circ si mi se pare ca excursiile organizate la astfel de lacasuri cu autocarul sau grupul sint in ton cu problema topicului astuia.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei maria-15 Generalitati 7 09.01.2013 14:38:47
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? elom Generalitati 40 18.07.2012 13:10:38
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 22:34:34
IPS Teodosie padrevicentiu Generalitati 1 12.09.2009 21:08:35