Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2009, 14:51:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Atunci, din perspectiva ta, nici nu stiu ce-ar trebui sa fie mai grav: spusele parintelui sau indarjirea cu care o parte a credinciosilor sustin neconditionat orice spune parintele?
Chestia asta nu trebuie sa devina o vanatoare de vrajitoare.
Hai sa vedem cine e mai vinovat sa-i facem felul.

Desi sunt oameni care fara discutie, sunt foarte vinovati pentru ceea ce se intampla, ar fi mai bine sa ne intrebam ce putem face sa indreptam lucrurile..
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 15:08:56
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Eu am descoperit empiric, fara sa stiu vreun mecanism de decodificare, ca este o regula general-valabila ca oricare doua liniute subtiri alaturate au dedesubt cifra 6. Mai putin cele din extremitati si de la mijloc, care de obicei dar nu intotdeauna sunt mai lungi. Poti sa te convingi imediat de asta, ia orice produs marcat si uita-te dupa cifra 6.

Daca stii tu mai bine cum sta treaba cu codul de bare, spune-ne si noua sa invatam.
Cele 3 grupuri de 2 bare subtiri si mai lungi ca restul sint bare de control, folosite de aparatul de citit pentru calibrare, pentru ca aparatul nu stie cum tine omul aparatul in mina (distanta, inclinatia).
Deci aparatul nu citeste nici un 666, foloseste barele de control doar pentru a compara intre ele grosimile celorlalte bare.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 19:20:17
Trandafir_Alb's Avatar
Trandafir_Alb Trandafir_Alb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.04.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de trandafiralb Vezi mesajul
Peste cateva decenii, tinerii vor rade cand vor citi aberatiile gandite de incultii crestini.
Mda, daca or mai exista decenii, or sa rada pana la lesin si-or sa zica: "aia in loc sa stea relaxati in fata televizorului cu mc'donalds'ul intr-o mana si cu cipul in cealalta ca noi, au stat in genunchi cu cartea de rugaciuni in mana, ahahaahaa!" Trist...

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Vrea sau nu vrea, Iustin Parvu isi construieste o imagine de martir prin aceste comunicate si atitudini, de un ultim aparator al credintei ramas sa propovaduiasca adevarul in niste vremuri extrem de tulburi, in care sfarsitul este extrem de aproape (dupa spusele dumnealui).
Pai stii care-i diferenta intre noi si dansul? Ca ia atitudine! El a strans 400.000 de semnaturi, noi cate am strans??
Vechi 11.05.2009, 19:24:44
Trandafir_Alb's Avatar
Senior Member

Thumbs down

http://www.cotidianul.ro/noile_bulet...lor-77026.html
Vechi 11.05.2009, 19:35:00
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Un mare om parintele Iustin si o mare dreptate are.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 19:36:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trandafir_Alb Vezi mesajul
Mda, daca or mai exista decenii, or sa rada pana la lesin si-or sa zica: "aia in loc sa stea relaxati in fata televizorului cu mc'donalds'ul intr-o mana si cu cipul in cealalta ca noi, au stat in genunchi cu cartea de rugaciuni in mana, ahahaahaa!" Trist...

Pai stii care-i diferenta intre noi si dansul? Ca ia atitudine! El a strans 400.000 de semnaturi, noi cate am strans??
Semnaturi pentru ce?
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 19:37:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trandafir_Alb Vezi mesajul

Pana la un moment dat erau necesara, acum chiar nu le vad rostul.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 19:45:28
Trandafir_Alb's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Semnaturi pentru ce?

Pai nu ai citit ceea ce a spus parintele Iustin ??
"Prin urmare, dintre posibilele alternative legale, îndemn poporul: Să cerem referendum!(...)
Aici, la mănăstirea noastră, s-au adunat în jur de patru sute de mii de semnături împotriva actelor biometrice."
Pentru asta!

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pana la un moment dat erau necesara, acum chiar nu le vad rostul.
Ca-si au rostul sau nu, eu as vrea sa vad si ce e pe spatele noilor buletine ca aici arata doar fata: http://media2.gruprc.ro/document/032...e6fc7cc5af.pdf
Vechi 11.05.2009, 20:37:48
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Cele 3 grupuri de 2 bare subtiri si mai lungi ca restul sint bare de control, folosite de aparatul de citit pentru calibrare, pentru ca aparatul nu stie cum tine omul aparatul in mina (distanta, inclinatia).
Deci aparatul nu citeste nici un 666, foloseste barele de control doar pentru a compara intre ele grosimile celorlalte bare.
Asa este, sunt bare de control necesare. Transmiterea informatiei presupune biti redundanti, de control al erorilor, de siguranta, care marcheaza inceputul si sfarsitul unui cuvant sau pachet sau ce-o fi samd. N-am nimic impotriva lor.

DAR... Faptul ca cifra sase a fost aleasa pentru a detine controlul :) si taman de trei ori - mi se pare putin ciudat. Tie nu?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 23:13:53
topcat
Guest

Implicit

Nu, si eu as fi ales cele doua bare mai subtiri.
Din cite stiu codul cifrei 6 a fost ales la intimplare.
Oricum, nu cred ca Apocalipsa se refera la evenimente viitoare momentului in care ea a fost elaborata si se refera intr-un mod mai incifrat la situatia de fapt de atunci.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pr Iustin Parvu ana-maria Mari Duhovnici si predicile lor 71 06.12.2011 00:20:28
parintele iustin parvu dana-v Diverse Sarbatori 0 04.04.2010 23:00:15
Iustin Parvu spinum Intrebari utilizatori 3 10.03.2010 17:09:06
Parintele Iustin Neagu madalinutza Preotul 7 10.03.2008 19:50:55
Parintele Iustin michaela Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2006 22:38:34