![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa vedem cine e mai vinovat sa-i facem felul. Desi sunt oameni care fara discutie, sunt foarte vinovati pentru ceea ce se intampla, ar fi mai bine sa ne intrebam ce putem face sa indreptam lucrurile.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci aparatul nu citeste nici un 666, foloseste barele de control doar pentru a compara intre ele grosimile celorlalte bare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Un mare om parintele Iustin si o mare dreptate are.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana la un moment dat erau necesara, acum chiar nu le vad rostul. |
|
||||
|
||||
![]() Pai nu ai citit ceea ce a spus parintele Iustin ?? "Prin urmare, dintre posibilele alternative legale, îndemn poporul: Să cerem referendum!(...) Aici, la mănăstirea noastră, s-au adunat în jur de patru sute de mii de semnături împotriva actelor biometrice." Pentru asta! Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DAR... Faptul ca cifra sase a fost aleasa pentru a detine controlul :) si taman de trei ori - mi se pare putin ciudat. Tie nu?
|
|||
|
|||
![]()
Nu, si eu as fi ales cele doua bare mai subtiri.
Din cite stiu codul cifrei 6 a fost ales la intimplare. Oricum, nu cred ca Apocalipsa se refera la evenimente viitoare momentului in care ea a fost elaborata si se refera intr-un mod mai incifrat la situatia de fapt de atunci. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pr Iustin Parvu | ana-maria | Mari Duhovnici si predicile lor | 71 | 06.12.2011 00:20:28 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Iustin Parvu | spinum | Intrebari utilizatori | 3 | 10.03.2010 17:09:06 |
Parintele Iustin Neagu | madalinutza | Preotul | 7 | 10.03.2008 19:50:55 |
Parintele Iustin | michaela | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2006 22:38:34 |
|