![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Pai nu ai citit ceea ce a spus parintele Iustin ?? "Prin urmare, dintre posibilele alternative legale, îndemn poporul: Să cerem referendum!(...) Aici, la mănăstirea noastră, s-au adunat în jur de patru sute de mii de semnături împotriva actelor biometrice." Pentru asta! Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce e o aberatie. Si chestia asta cu referendumul ma intreb daca o sa iasa.. Au o consultat un avocat in prealabil? Tabelele alea mi se par aiurea. Scrie ca cei care semneaza sunt "impotriva" nu pentru referendum. Este constitutional un referendum impotriva unei legi europene care conform Constitutiei trebuie acceptata neconditionat? Citat:
Dar de ce esti asa curios? :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, ca au consultat un avocat sau nu (eu cred ca da), ca au adunat 5 sau 3435436450 de semnaturi, important e ca par. Iustin a tras un semnal de alarma si e bine ca a facut-o acum, ca romanii oricum se misca cu incetinitorul, se vor trezi (SPER!) in ceasul al 99-lea. Lege europeana care trebuie acceptata neconditioat? Da' cine zice ca trebuie sa stam in UE? Cine-i constitutia asta, muma padurii de nu putem respira decat daca-i acceptam aberatiile?? N-avem cap si minte si resurse sa ne descurcam singuri? Si asa rad de noi ca am intrat cu 100 de ani mai devreme...noi nici semafoare 100% functionale nu avem, ne trebuie UE si cipuri si tralalauri... Sunt curioasA sa vad daca exista acel cod de bare si cam ce pret ar avea fiecare cetatean ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hristos, smerenie, rugaciune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa e, nu conteaza deloc; eu vroiam sa subliniez faptul ca daca o lege X ne impune ceva cu care nu suntem de acord numai pentru ca suntem in UE nu inseamna ca nu avem dreptul sa ne impotrivim, cu atat mai mult cu cat e o lege facuta de om, pai atunci, mai bine fara UE...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A tarii, ca libertatea in Hristos nu ne-o va lua nimeni niciodata, daca nu o dam. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pr Iustin Parvu | ana-maria | Mari Duhovnici si predicile lor | 71 | 06.12.2011 00:20:28 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Iustin Parvu | spinum | Intrebari utilizatori | 3 | 10.03.2010 17:09:06 |
Parintele Iustin Neagu | madalinutza | Preotul | 7 | 10.03.2008 19:50:55 |
Parintele Iustin | michaela | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2006 22:38:34 |
|