![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de cand au devenit homosexualii minoritari, adica poate in mediul rural, dar in orasele mari (incepand cu Bucurestiul) sunt la moda si nu sunt putini. Oricum moda asta va mai dura cel putin o decada ( semn de usurare cel putin pentru prietenii mei homosexuali).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar mai fi o problema pe care scrabble nu a observat-o: a devenit o moda printre ortodocsi sa fie impotriva homosexualitatii, si asta doar ca sa dea bine in comunitatile din care fac parte si in Biserica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca vrei ca acuza ta sa aiba consistenta si credibilitate, esti nevoit sa aduci dovezi. Altfel nici un om intreg la cap nu te ia in seama.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ma intereseaza daca e moda, trend, curent sau convingere. Este clar impotriva libertatii omului, este clar o judecata cu dublu standard. |
|
|||
|
|||
![]()
Acu, cu riscul de a a trage iar anateme si invective crestinesti de genul 'mai ecumenisto' si 'ba occidentalo', eu i-as da dreptate si lui Scrabble. Sa-i mai lasam in pace pe homosexuali cu pacatele lor si daca ii intalnim in cale sa incercam sa ii apreciem pentru calitatile lor din alte domenii decat viata sexuala. Ca suntem cu toti pacatosi, chiar daca nu din punctul asta de vedere, nu?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și pe ce lume trăiești tu de crezi că homosexualitatea este la modă ?
|
||||
|
||||
![]()
Se pare că tu m-ai luat în seamă, asta dovedește că ateii nu-s oameni întregi la cap.
|
|||
|
|||
![]()
Ionpat, baiete, atat iti mai spun azi: sa tii ca imi faci bine la ten, ca rasul cica e bun contra ridurilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate e timpul sa te duci la culcare, ca silogismele nu-ti functioneaza la ora asta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
La Miercurea Ciuc se pregateste redenumirea strazii Mihai Eminescu in strada Attila | colaps | Generalitati | 30 | 08.11.2012 21:57:43 |
Se pregateste un nou sinod ecumenic? | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 10.11.2008 23:28:33 |
nevoitori romani | dorinel78 | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 26.06.2008 23:24:21 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|