![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar care este esenta, de fapt? Am incredere in cei care le-au inteles in esenta, Sf Ignatie Briancianov, Sf Nicolae Velimirovici, Cuviosul Seraphim Rose, si sa nu uitam de Sf Apostoli, si alti sfinti, pe care nu ii cunosc (inca). |
|
|||
|
|||
![]()
ps. nu am dorit sa scriu cu majuscule in mesajul precedent, asa a iesit.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai nici nu ai scris!Eu am facut-o pentru a sublinia acele idei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si mai faci si o mica confuzie:a nu uri si a tolera nu este echivalent cu a iubi!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu mi se pare nimic ridicol din ce am scris. este ceea ce cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai eu multe rude apartinand altor religii.. cum crezi ca ma port cu ei??? Dar nu pot sa ma prefac ca religia lor este ok, nu pot!! Ei sunt oameni minunati, dar sunt cazuti in inselare... imi pare f rau pt ei, ma simt neputincioasa.. dar in nici un caz nu-i urasc, nu-i dispretuiesc etc... |
|
|||
|
|||
![]()
Deocamdata sunt in faza in care nu urasc si tolerez. corect. macar atat pot face.
|
|
||||
|
||||
![]()
ma copii, nu va mai certati aiurea. iubirea se invata, se traieste, se alimenteaza...
aveti dreptate amandoua... insa, totul trebuie facut cu masura, cu discernamant. pentru ca nu poti arunca diamante purcelushilor... nu vor cunoaste la ele si le vor calca in picioare... sa invatam sa-i iubim pe-ai nostri si dupe aia sa ne uitam si la ceilalti. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|