![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sa ajunga in iad sau rai? Totusi, nu inteleg Citat:
Poate am sa inteleg cindva care e diferenta intre interpretarea literala a creatiei si interpretarea literala a vietii de apoi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine ar urma dupa sotul tau? Banuiesc ca nu ai copii. |
|
|||
|
|||
![]()
"Sa inteleg ca exista o sansa sa moara de tot?
Si sa ajunga in iad sau rai? Totusi, nu inteleg " Nu, pentru ca era Dumnezeu, dar psihologic, cand era in situatia aia, a simtit si ca orice om care e pe moarte. "Aste e tot o interpretare?" este interpretarea cea mai clasica, la care nu m-ar contrazice nici macat Emanuel sau Traditie pe aici ;-) "Poate am sa inteleg cindva care e diferenta intre interpretarea literala a creatiei si interpretarea literala a vietii de apoi." Nu prea inteleg ce vrei sa spui. Si pt viata de apoi se folosesc imagini, ca 'loc bun, loc luminat, loc cu verdeata'... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Continuam in alt moment discutia.. de altfel poate ar fi trebuit sa descidem alt therad ca pe asta as fi vrut sa se mai discute de evolutie.. am nevoie pt o conferinta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ma gindesc ca accepti interpretarea neliterala a creatiei, dar ramii la interpretarea literala a caderii |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E greu sa faci, dar sintem totusi oameni si putem face o ierarhie chiar aproximativa. De exemplu eu imi iubesc cel mai mult copiii, apoi sotia, familia, prietenii apropiati, apoi cei mai indepartati si ultimii in aceasta ierarhie sint martienii din alt sistem solar (ca cei din acest sistem solar sint mai apropiati) Are legatura cu evolutia |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca doresti sa afli despre evolutia darwiniana intr-un mod cit se poate de placut, iti recomand Growing Up in the Universe al lui Dawkins, un curs clasic, pentru incepatori. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie nu imi plac astfel de ierarhizari, pt ca dragostea nu ar trebui masurata. Am zis: sotul, dar evident si copilul. Si iubesc multi alti oameni. Cum ziceam, daca as fi sfanta i-as iubi pe toti, dar nu cu dragoste sentimentala, cu eros sau afectiune.. De mica mama m-a invatat ca dragostea nu este ca o materie care se imparte si se imputineaza daca o dai la mai multi. ;-) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crezi în semne? | metafora | Generalitati | 30 | 21.01.2012 13:37:39 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sa vezi si sa nu crezi | Mara2009 | Nunta | 11 | 15.09.2009 09:34:10 |
De ce crezi in Dumnezeu ? | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 145 | 04.05.2009 10:58:31 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|