Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.05.2009, 16:13:41
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Sa stii ca si eu lucrez in domeniul stiintelor exacte ,nu e un argument sa fiu necredincioasa.
Pe vremea lui Stefan si dupa el ,oamenii de rand erau foarte morali ,pentru ca erau credinciosi.
Media ,cum spui tu ,nu este un argument pentru perversitatile sexuale.
Media este asa din cauza pacatelor societatii ,li se ofera oamenilor ce cauta.
Oamenii nu mai sunt violenti in atitudine ,dar au o agresivitate interioara ,nu se manifesta.
Poti omora un om cu gandul ,ii vrei raul.
Invidia e foarte frecventa in zilele noastre.
Eu nu mi-am facut publica meseria ca sa argumentez ca sint necredincios, ci doar sa argumentez ca mi-e mai greu sa scriu vorbe decit formule.
Tocmai, ca perversitatile sexuale sint o abatere de la medie.
Nu stiu daca vrei sa iti dau citate din VT sau NT despre abateri de la morala considerata azi standard, chiar si crestina.
Inainte de cooperare, natura a ales competitia, e mult mai facila.
La inceput, fiintele comunicau doar prin gene. Azi, omul comunica prin diverse mijloace, transmitind nu numai gene, ci si meme.
Cea mai facila metoda pe care omul a ales-o pentru a se inmulti a dost competitia, apoi a ales ca coopereze cu rudele apropiate, apoi cu tribul samd.
Azi, cel mai usor e sa te injuri pe internet. Nu o fac cu totii, pentru ca unii din ei au ajuns la concluzia ca ajungi mai repede la un rezultat daca cooperezi.
Invidia e relativa, putina invidie face bine :)
Reply With Quote

Tags
bunatatea lui dumnezeu

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
oare de ce? patricia2006 Generalitati 12 24.05.2012 19:56:52
e oare diavolul, sau Dumnezeu? Mtcrysty17 Intamplari adevarate 28 27.01.2011 23:32:46
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? andreicozia Din Vechiul Testament 73 30.06.2010 19:28:39
Oare de ce? romi2000 Din Vechiul Testament 10 02.06.2010 15:00:43
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? sergiu Din Noul Testament 51 06.03.2010 13:31:10