![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De aceea, orice afirmatie ai face tu, avand in vedere presupozitia ta ca "nici un lucru nu este absolut" (care culmea, exclude, dupa parerea ta, afirmatia in sine, 'nici un lucru nu este absolut', pe care o consideri adevarata absolut), e facuta in vant, e relativa, deci nu e vrednica sa fie luata de nimeni in considerare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Prin urmare dacă te vei sârgui să nu faci voile tale, petrecând cu trezvie și cunoscând pe Dumnezeu, mintea ta va fi cu grija la virtuți.
|
||||
|
||||
![]()
Dacă însă te vei sili să faci voile tale pentru plăcere, amețit de necunoștința lui Dumnezeu, te vei pierde ca dobitoacele, necugetând la relele ce ți se vor întâmpla după moarte .
|
|||
|
|||
![]()
Referitor la homosexualitate ,important e sa nu fie legiferata.
Nu am vazut un mars a prostituatelor sau a cleptomanilor ,si ei sunt viciati din nastere. Au cerut cleptomanii sa fie legiferati sau prostituatele? Copiii nostri nu au nevoie de asemenea exemple . E usor sa vorbim despre asta dar nu stiu cum ar fi daca fiul vreunuia din noi ar veni cu prietenul de gat acasa. Nu tot ce e permis este si de folos a spus sf.Pavel |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am zis ca mie imi plac, dar eu stiu de ce si incerc sa ii inteleg si sa gasim o cale justa pentru ambele societati. Absolut de acord cu sf. respectiv. |
|
||||
|
||||
![]()
Josnic , mult mai josnic este a persista în nesmițire !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nici cei care scriu pe aici nu cred ca au sau au avut asemenea idei. |
![]() |
Tags |
bunatatea lui dumnezeu |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
oare de ce? | patricia2006 | Generalitati | 12 | 24.05.2012 18:56:52 |
e oare diavolul, sau Dumnezeu? | Mtcrysty17 | Intamplari adevarate | 28 | 27.01.2011 22:32:46 |
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? | andreicozia | Din Vechiul Testament | 73 | 30.06.2010 18:28:39 |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? | sergiu | Din Noul Testament | 51 | 06.03.2010 12:31:10 |
|