![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iti dai seama ca stiam ca nu e un loc pentru astfel de problema... voiam doar sa le fac pe plac si sa ies, sa nu spuna ca ma izolez. ei vad in faptul ca nu mai vreau sa merg cu dansii, asa cum o faceam odinioara, o izolare. si imi aduceau fel si fel de argumente ca sa ma convinga, inclusiv acesta cu mama copiilor mei... si le-am zis, ok, vin cu voi. deci partea cu mama copiilor le apartine in exclusivitate. am luat-o ca pe o gluma. chiar nu trebuie sa insisti pe acest subiect. a fost prima si ultima mea experienta de acest gen. chiar nu m-am simtit ok. mai ales ca am vreo 10 ani de cand m-am lasat de fumat si acolo era o pacla de o taiai cu cutitul. cu partea asta doar am vrut sa subliniez cat e de trist pentru tinerii din ziua de azi cand, in loc sa fie preocupati sa-si intemeieze o familie, isi "traiesc" viata la maxim... deci... important e restul mesajului si nu partea cu mama copiilor mei... dupa cum ti-am spus, Dumnezeu mi-o va scoate in cale atunci cand va fi cazul... sa traiesti! Doamne ajuta!
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Eventuala vizita a papei in Romania,ocazie de marturisire a credintei cu smerenie | mihailt | Biserica Romano-Catolica | 39 | 18.02.2010 20:48:00 |
|