Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.05.2009, 20:32:52
markmt markmt is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Implicit cer scuze ca nu spun mai mult

"codul lui da vinci" mi se pare un rahat si nici macar nu mi se pare a fi al lui Leonardo da Vinci.
Daca asta o fi fost ce a crezut el, atunci e ok, dar nu poti judeca un om medieval pt ca nu avea acces la biblioteca din Alexandria (care de fapt a ars).
'Nu judeca, ca sa nu fi judecat!"
Reply With Quote
Vechi 11.03.2011, 17:41:58
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de markmt Vezi mesajul
"codul lui da vinci" mi se pare un rahat si nici macar nu mi se pare a fi al lui Leonardo da Vinci.
Daca asta o fi fost ce a crezut el, atunci e ok, dar nu poti judeca un om medieval pt ca nu avea acces la biblioteca din Alexandria (care de fapt a ars).
'Nu judeca, ca sa nu fi judecat!"
Leonardo da Vinci nu are nicio vină. Doar a pictat „Cina cea de taină”, că doar era mare pictor și Dan Brown a observat acel V, care nici nu i-a trecut pictorului prin cap că ar avea vreo importanță, nici nu cred că a conștientizat că are un V în tablou. Și eu dacă aș face un desen, un om rău intenționat ar putea găsi niște simboluri acolo, la care nu m-aș fi gândit niciodată.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2011, 17:45:47
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Leonardo da Vinci nu are nicio vină. Doar a pictat „Cina cea de taină”, că doar era mare pictor și Dan Brown a observat acel V, care nici nu i-a trecut pictorului prin cap că ar avea vreo importanță, nici nu cred că a conștientizat că are un V în tablou. Și eu dacă aș face un desen, un om rău intenționat ar putea găsi niște simboluri acolo, la care nu m-aș fi gândit niciodată.
Nu e doar acel V. Lucrarile lui sunt pline de simboluri si nu cred ca a fost atat de aerian sa nu stie ce picteaza... sau de ex ca a pictat o mana fara corpul careia ar trebui sa-i apartina.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2011, 17:46:57
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
Nu e doar acel V. Lucrarile lui sunt pline de simboluri si nu cred ca a fost atat de aerian sa nu stie ce picteaza... sau de ex ca a pictat o mana fara corpul careia ar trebui sa-i apartina.
Cred că exact la asta se gândea când picta, că Iisus a avut o relație cu Maria Magdalena.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2011, 17:48:02
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Cred că exact la asta se gândea când picta, că Iisus a avut o relație cu Maria Magdalena.
E treaba lui ce gandea.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2011, 21:39:51
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Ma lasa rece...
Nu m-a interesat sa citesc cartea (e mai buna cartea Credinta Ortodoxa) si nici nu am vazut filmul (parca era unul).

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 23:00:37
Care e parerea voastra? camy_d Generalitati 26 10.03.2011 17:46:42
Parerea voastra despre .Care sfarsit? tigerAvalo9 Generalitati 5 06.09.2008 09:29:07
Parerea protestantilor despre Biserica Ortodoxa danyel Secte si culte 12 27.01.2008 20:05:28
ne dam cu parerea despre pacatul sinuciderii morgoth78 Eutanasia 4 02.01.2008 23:59:03