![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.infidels.org/library/mode.../atrocity.html
Te las sa te delectezi... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[COLOR=#ccccaa]9[/COLOR][SIZE=1] omul care s-a culcat cu ea să dea tatălui fetei cincizeci de sicli din argint; și, pentru că a necinstit-o, s-o ia de nevastă, și nu va putea s-o gonească, toată viața lui. [/SIZE][SIZE=2][SIZE=1]si violul legiferat :)[/SIZE] [/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
doar ca unele va convin si altele nu ti-as fi recunoscator sa imi arati unde gresesc |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Ai afirmati aici http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=123 ca in VT ar fi exista o lege a violarii femeilor din triburile cucerite. Ti-am cerut o trimitere exacta si mi-ai dat numai aiureli atee fara nici o legatura cu afirmatia pe care ai facut-o. |
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=1] Dacă o fată fecioară este logodită, și o întâlnește un om în cetate și se culcă cu ea[/SIZE]
[SIZE=1] să-i aduceți pe amândoi la poarta cetății, să-i ucideți cu pietre, și să moară amândoi: fata, pentru că n-a țipat în cetate, și omul, pentru că a necinstit pe nevasta aproapelui său. Să curăți astfel răul din mijlocul tău. [/SIZE][SIZE=1]Alte mizerii... [/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce faci domnu' ateu, derapeaza ratiunea? |
![]() |
Tags |
morala |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lipsa de Dumnezeu in viata morala | Decebal | Morala Crestina | 9 | 06.08.2013 12:02:33 |
Constiinta morala si legea lui Dumnezeu. | georgeval | Generalitati | 20 | 15.02.2012 00:37:34 |
Morala Crestina - importanta ei | iRoDiOn | Morala Crestina | 8 | 28.09.2011 00:45:33 |
Bioetica, familia si morala crestina | corneliamate | Intrebari utilizatori | 10 | 31.05.2011 07:21:11 |
Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor | NagyAttilaPuli | Intrebari utilizatori | 8 | 04.07.2010 18:44:22 |
|