![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cauze externe oricand se pot gasi, dar cele reale sunt: patimile si dorinta ca ceilalti sa aiba o imagine buna despre mine. Am auzit spunandu-se ca a manca fara a-ti face rugaciunile inainte si dupa masa este un pacat mai mare decat a unui calugar care iese din manastire (si stiu ca acesta sigur isi pierde mantuirea). Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu facem ierarhizari pentru pacate. E bine sa te asezi si sa te ridici de la masa macar cu gandul la Dumnezeu. De dorit e sa se rosteasca si o rugaciune. Daca nu ai facut pana acum acest lucru, o poti face de acum inainte.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca este foarte exagerata aceasta afirmatie.. Despre cine stim, de altfel, SIGUR ca isi pierde mantuirea? Nici despre un calugar care pleaca (exista o discutie pe forum care arata ca treaba nu-i chiar asa simpla), nici despre un divortat, nici macat despre un sinucigas nu putem fi siguri, pt ca s-a putut cai in umltima secunda. |
![]() |
Tags |
cina, familia, mancarea, masa |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comoara in cer | Mosh-Neagu | Pocainta | 23 | 18.02.2014 21:31:16 |
Despre miza uitata si scopul adevarat al insesi existentei noastre | NECTARIE | Generalitati | 0 | 02.01.2011 12:06:01 |
O manastire uitata de lume: Bezdin | Ilie | Pelerinaje la locuri Sfinte | 17 | 26.09.2010 22:32:10 |
Sprijin in luarea unei decizii | luciandumitrescu07 | Nunta | 32 | 31.08.2009 13:25:55 |
Crucea Lui - comoara mea | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 30.03.2007 11:24:39 |
|