![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu cred, caesar, ca nici nu prea citesti cu atentie ce sciu, desi spui ca ma urmaresti cu atentie. Nu am spus ca sunt casatorita cu un catolic, am spus ca sunt casatorita cu un convertit din catolicism, deci cu un ortodox care a trecut la ortodoxie. As vrea sa mai adaug ca suntem pe un forum, nu intr-un seminar de teologie sau intr-un manual de dogmatica. Avem fiecare dreptul sa ne spunem pareile, chiar daca nu ar fi conforme cu ortodoxia, drept urmare sunt aici si atei, si neoprotestanti, si agnostici. Sunt si ortodocsi de mai multe nuante, unii mai ca caesar si ca altii, altii mai ca mine si ca altii, altii ezitanti, care nu stiu inca cum sa fie. Suntem aici sa discutam, sa expunem puncte de vedere, nu sa dam lectii care sa fie luate drept litera de Evanghelie de fiecare care intra pe forum sa ne citeasca. Deci, asa cum caesar si orthodoxia i thanatos, de exemplu, pot defini cum cred ei ca este ortodoxia, si eu pot sa o definesc in felul in care am invatat-o eu si cred ca este. Cat despre identitate, identitatea mea nu este mai putin verificabila decat a altora, nici decat a ta, caesar. Am spus despre mine destule lucruri ca sa fiu identificata de cine ar vrea, pt ca nu sunt atat de multe profesoare de religie de origine romana la Bruxelles, si dintre acestea nu mai e nici una care sa fi stat in Germania inainte si sa fie casatorita cu un belgian tot profesor de religie si el. De altfel, cativa dintre cei care mi-au scris mesaj privat stiu si numele meu si adresa de mail, si ma pot cauta pe internet cu google sa vada ce am mai facut in viata si cu ce ma ocup. Ma provoci, dar nu am sa dau totusi numele meu intreg pe forum, nimeni nu o face, deci de ce as face-o eu, ar parea un act exhibitionist. Daca imi scrii mesaj privat si ma intrebi civilizat insa, ti-l dau si poti sa verifici tot ce vrei. O zi buna si Doamne ajuta! |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce argumente sa-i aduc unei persoane care nu crede in sfinti? | pacatoasa | Generalitati | 19 | 28.04.2023 22:31:00 |
| Argumente in favoarea faptului ca BO este adevarata Biserica a Lui Hristos | Lucian008 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 106 | 27.03.2014 15:34:37 |
| Dialogul BOR cu BC si bisericile crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 38 | 11.07.2011 18:29:40 |
| Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 14:03:37 |
| Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 21.06.2008 00:42:10 |
|
|