![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Creatorul accepta venirea omului pe lume pentru a participa de bunavoie la iubirea cu ceilalti oameni si cu El Insusi. Daca omul se inraieste intr-atat ca ajunge sa nu mai vrea sa-si atinga scopul nobil pentru care a fost creat, moare spiritual si imediat moare pentru totdeauna. Diferenta: Cazul 1: copilul se naste intr-o familie de pagani care se inchina la ulcele sau care slujeste raului si care nu are nici un gand de a se intoarce spre bine. a) daca traieste o viata mizerabila spiritual dat fiind mediul negativ in care se dezvolta are 100% sanse sa-si rateze scopul existentei pe pamant. Si sa piara vesnic, fara posibilitatea de revenire in binele pentru care a fost proiectat. b) Dumnezeu ia decizia sa-i incheie viata la 5 ani, varsta la care trecand la cele vesnice la fi primit de partea binelui etern. Raul pe care-l vezi tu din exterior este binele savarsit din mila si dreptatea divina. Cazul 2: Un cuplu hotaraste sa raspunda cu NU afirmatiei Lui Dumnezeu care spune DA, SA FIE CONCEPUTA ACEASTA FIINTA. In momentul avortului, cuplul respectiv comite o crima, la fel ca si cum si-ar ucide copilul nascut de 2 saptamani, ca nu mai are cu ce-l hrani sau pentru alt motiv stupid. Crima se cheama. Uraciune, pacat strigator la cer, raspunsul cu moartea la dorinta vietii de a se exprima. Este triumful prematur al diavolului care lupta pentru extinctia noastra, pentru pierzania vesnica a sufletelor parintilor si al celui care comite infractiunea: doctorul. Citat:
Citat:
Unde incearca sa explice ca Dumnezeu actioneaza din mofturi? Auzi, moft... :)))
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Ilie | costel | Diverse Sarbatori | 33 | 19.07.2014 21:26:30 |
Ilie ortodox? | tara tara vrem ostas | Generalitati | 22 | 21.07.2011 21:46:46 |
La Multi Ani ILIE! | Melissa | Generalitati | 0 | 20.07.2011 09:30:28 |
sf. Ilie..derivatii nume??? | jupinu | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 02.07.2007 21:16:18 |
|