Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2009, 14:41:17
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Andrei, am zis ca nici eu nu stiu exact care e forma de adresare. Am fost in preajma episcopului si nu m-am priceput, de aceea am intrebat. Dar ma gandesc ca spunand unui episcop sau mitropolit "parinte", ii cam degradezi din functie. Nu se supara de nestiinta ta sau a altuia...

Da, multumesc, atacuri peste atacuri, unul mai neintemeiat decat altul; atata doar ca eu nu ma sperii, nu ma las impresionata si nu ma supar din atata.
Mirela, daca te inveseleste atacul la persoana mea, fie si asa; nu ma supar, mai ales ca pentru Hristos sunt atacata pe aici.
Reply With Quote
Vechi 13.06.2009, 15:13:48
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Mirela, daca te inveseleste atacul la persoana mea, fie si asa; nu ma supar, mai ales ca pentru Hristos sunt atacata pe aici.
Asta este chiar Slava Deșartă , când spui că pentru Hristos ești "atacată". Te rog să mă ierți, dar este complet aiurea a gândi astfel : că eșți atacată și pe deasupra și pentru Hristos. A-L folosi pe Hristos în astfel de gânduri și atitudini ale noastre este curată Slavă Deșartă, ca să nu-i spun altfel. Oare trebuie să gândim și să vorbim toți la fel și mai ales pe placul fiecăruia ? Așa că, mai ușor cu atacurile aste imaginare, dragă Anca !
Vechi 13.06.2009, 16:40:58
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Asta este chiar Slava Deșartă , când spui că pentru Hristos ești "atacată". Te rog să mă ierți, dar este complet aiurea a gândi astfel : că eșți atacată și pe deasupra și pentru Hristos. A-L folosi pe Hristos în astfel de gânduri și atitudini ale noastre este curată Slavă Deșartă, ca să nu-i spun altfel. Oare trebuie să gândim și să vorbim toți la fel și mai ales pe placul fiecăruia ? Așa că, mai ușor cu atacurile aste imaginare, dragă Anca !
Dulceata e pentru urechile mele cuvintele sa ti-le ascult, Cristian!
Un post binecuvantat si tie!
Reply With Quote
Vechi 13.06.2009, 16:50:40
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Dulceata e pentru urechile mele cuvintele sa ti-le ascult, Cristian!
Un post binecuvantat si tie!
Nu de dulcețuri și lingușeli avem nevoie, ci de prietenii adevărate. Cum nici tot ce-i dulce nu este bun, așa și amarul poate fi o doftorie adevărată . Însănătoșire și post binecuvântat.
Vechi 13.06.2009, 20:50:49
Anca-Miha
Guest

Implicit

Nu era linguseala, ci un vers dintr-o poezie din sec VII i.e.n.; un mesaj plin de dragoste crestina.
Reply With Quote
Vechi 13.06.2009, 20:59:00
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Vezi :

Citat:
Nu era linguseala, ci un vers dintr-o poezie din sec VII i.e.n.; un mesaj plin de dragoste crestina.
De aceea este nevoie de "tratament"pentru vindecare ! Când deja mintea ne umblă într un secol imaginar din î.e.n și dragostea e confundată cu ura iar miștocăreala ne stă pe buze 24 de ore din 24, e musai nevoie de tratament , Anca dragă. Un tratament intensiv ! ! !
Vechi 13.06.2009, 21:08:26
Anca-Miha
Guest

Implicit

Deja esti deplasat, Cristian! Chiar nu realizezi ca e atac la persoana?!?
Sa te lumineze Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 13.06.2009, 21:13:07
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Grav , foarte grav !

Citat:
Deja esti deplasat, Cristian! Chiar nu realizezi ca e atac la persoana?!?
Sa te lumineze Dumnezeu!
A fi deplasat , e o mare calomnie ce se pedepsește, dar te iert până la vindecarea ta . Să te lumineze cine poate , dacă mai poate cineva !
Vechi 13.06.2009, 21:47:54
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Episcopului ne adresam cu;"Preasfintia Voastra!", iar preotului cu ;"Sfintia Voastra !"...iar fratelui cu ;"Fratia ta!, Fratia voastra!"....
Macar acum ca stim cum se zice corect, sa incercam sa folosim apelativele acestea.
Reply With Quote
Vechi 13.06.2009, 21:52:59
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Omul cât trăiește învață !

Citat:
Macar acum ca stim cum se zice corect, sa incercam sa folosim apelativele acestea.
Să încercăm !
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cei din diaspora - cum este cu strana la voi? sophia Muzica Bisericeasca 22 30.06.2011 16:11:41
Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? sophia Biserica Ortodoxa Romana 6 08.10.2009 23:35:55
Are voie si interes BOR sa se dezvolte in diaspora? sophia Biserica Ortodoxa Romana 6 07.05.2009 18:15:08
Românii ortodocși din diasporă, în pelerinaj la mânăstirile moldave cristiboss56 Generalitati 4 19.04.2009 12:03:37